Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Jokikylän sillan uusiminen käynnissä Haukiputaalla

Jaa

MT 8460 sijaitsevan Jokikylän sillan rakentaminen on aloitettu kesäkuussa 2022. Käynnissä on kiertotien ja varasillan rakentaminen. Kiertotie on tarkoitus avata liikenteelle syyskuun alkupuolella.

Vanhan sillan purkaminen aloitetaan pintarakenteiden osalta viikolla 32. Kohteessa on käytössä liikennevalot ja yksi ajokaista. Kannen pintarakenteiden purkamisen yhteydessä poistetaan sillan kannesta asbestia sisältävä vanha eriste. Työn kesto ja liikennehaitta on arviolta noin 3 viikkoa. Asbestityön aikana jalankulkijoiden tulisi välttää tarpeetonta liikkumista sillan kohdalla.

Työt valmistuvat kokonaisuudessaan lokakuun 2023 loppuun mennessä. Hankkeen tilaajana on ELY-keskus ja pääurakoitsijana Skarta Finland Oy.

Ajantasaiset tiedot tietöistä

Tienkäyttäjän linja puh. 0200 2100
Liikennetilanne (väylä.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Ville Koskenkorva, ELY-keskus, p. 050 380 8149.
Työmaapäällikkö Veli-Matti Kumpula, Skarta Finland Oy, p. 040 585 1212.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Veteraanikatu 1
90130 Oulu

0295 038 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Joukkoliikenteen talviaikataulukausi alkaa Raahen seudulla sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen9.8.2022 12:37:09 EEST | Tiedote

Talven 2022–23 aikataulut astuvat voimaan 10.8.2022 Raahen seudun kuntien välisessä joukkoliikenteessä sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen. Kaikki kesäaikataulukauden vuorot ajetaan myös talviaikataulukaudella, mutta vuorojen määrä arkipäivinä lisääntyy kesäaikataulukauteen verrattuna. Talviaikataulut ovat voimassa 4.6.2023 asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme