Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Joogamatot täyttyvät lokakuun viimeisenä viikonloppuna - Kehon ja mielen tehovalmennusta messuilla Turussa

Jaa

Osaava Nainen -tapahtumassa saa tänä vuonna erilaista valmennusta mm. muutokseen, itsetuntemukseen, onnistumiseen, ajankäyttöön talouteen ja yrittämiseen. Paikalla on lähes 20 erilaiseen valmennukseen perehtynyttä asiantuntijaa. Luennot ja erilaiset työpajat jatkuvat kolme päivää 25.-27.10. Turun Messukeskuksessa. Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet -tapahtumiin osallistuu noin 140 näytteilleasettajaa.

Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo

Tapahtuman messuosastoilla käy tuttuun tapaan kuhina, kun ostoksia tehdään jo mm. joulua varten. Tarjolla on mm. muotia, koruja ja kosmetiikkaa. Tapahtumassa esittäytyy mm. Suomessa rintaliivejä suunnitteleva BraEva,

Terve Olo -tapahtumassa tarjolla on mm. joogaa. Yoga Play -festivaali järjestetään messuilla ensimmäistä kertaa ja siellä pääsee kokeilemaan monia joogan lajeja äijäjoogasta reggae-joogaan. Varattavana on peräti 24 ohjattua joogatuntia, ja niihin on erillinen ilmoittautuminen.

Lifen esityksistä saadaan tietoa mm. vegeraudasta, eteerisistä öljyistä ja hiljaisesta tulehduksesta. Messuilla etsitään helpotusta muun muassa askelkipuihin ja Cup of Therapy -työpajassa haetaan terapiakorteilla ratkaisuja ongelmiin. Äänisyvärentoutuksessa rentoudutaan syksyn tuulen ja musiikin ääniin tunnin ajaksi.

Neulontaa, virkkausta ja kukkasidontaa alan huippuopissa

Neulesuunnittelija ja -kirjailija Niina Laitinen on suunnitellut Osaava Nainen -tapahtumalle oman sukan. Laitisen suunnittelema sukkamalli on esillä messuilla ensimmäistä kertaa. Sukkia myös tehdään messujen työpajassa ja mallia on myynnissä Laitisen verkkokaupassa.

Käsityöt ovat muutenkin esillä ohjelmalavoilla ja työpajoissa. Käsityötubettaja Tuula Kyrölä opastaa kävijät virkkaamaan persoonallisen joulukoristeen. Maksuttomassa työpajassa on useita eri malleja, joista kävijä voi valita mieleisen. Käsityötubettaja Kyrölän Youtube-kanavalla, Crochet & Knitting, on jo liki 80 000 seuraajaa.

Kädentaitoja voi harjoittaa myös kukkasidonnan parissa. Floristi Annina Jaala kutsuu messuyleisöä minikimpputyöpajaan. Työpajasta saa oppia siihen, miten minikimppuja sidotaan. Työpajoja on kaikkina tapahtumapäivinä.

Jaksa ja vahvistu

Lukuisten ohjaajien tarjoamat valmennukset tarjoavat työkaluja mm. itsetuntemukseen, jaksamiseen ja arkeen luentokokonaisuuden kautta. Päivittäiset kokonaisuudet juontaa arvostrategi Jaana Villanen.

Perjantaina Aino-lavan teemana on jaksaminen. Työpajassa käydään läpi mm. taloudenhallintaa. Kouluttamassa on osakesijoittaja mm. naisten pörssiklubin perustanut Marja-Leena Haapanen. Hän jakaa tietoa osakesijoittamisesta.

Päävalmentaja Katja Pasanen luennoi perjantaina 25.10. tapahtumassa siitä, miten vahvuudet saadaan esille. HPK:n naisten jääjoukkueen päävalmentaja luennoi itsensä johtamisesta messuyleisölle.

Olen oman elämäni kuningatar ja toteutan unelmani! Tällä ajatuksella Anne Karilahti, Valmentamo, kertoo perjantaina miten omaa rohkeuttaan voi kasvattaa ja haaveilla. Työpajassa rakennetaan kartta kohti toiveita. Kuningatarta haetaan myös lauantaina, jolloin missikeisarinna ja toimitusjohtaja Sunneva Kantola puhuu mm. itsetunnon kohottamisesta.

Talousneuvoja Riitta Laakio kertoo perjantaina yrittäjyydestä. Hän antaa oppeja ja vinkkejä yrittämiseen ja taloudenhallintaan.

Äänenkäyttöä ja naurua

Lauantaina laulunopettaja ja vokologi Liisi Pettersson on äänenkäytön asiantuntija ja valmentaja. Äänenkäyttöä harjoittamalla saa itsevarmuutta esiintymiseen.

Nauru- ja onnistumisvalmentaja Tarja Kupias puhuu lauantaina 26.10. nauravaisuuden ja positiivisuuden puolesta.

Messuilta saa tietoa mm. masennuksesta ja tietoa siitä, miten esim. läheisen päihdeongelmiin haetaan apua.

Messuohjelmassa on mm. Miss Turku -kisa sunnuntaina 27.10. Fashion Teamin muotinäytöksiä ja suihkurusketusnäytöksiä voi seurata tapahtumassa joka päivä.

www.osaavanainen.fi

www.terveolomessut.fi

#osaavanainen #terveolo

Aukioloajat:

25.-26.10. kello 10-18
27.10. kello 10-17

Yhteyshenkilöt

Turun Messukeskus Oy, projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

Kuvat

Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo
Lataa
Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo
Lataa
Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo
Lataa
Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Turun Messukeskus siirtää kaikki syksyn omat tapahtumat ensi vuoteen – Kokous- ja vuokratapahtumien järjestäminen jatkuu normaalisti26.8.2020 14:29:15 EESTTiedote

Turun Messukeskus ei järjestä tänä vuonna omia messutapahtumia. Syksyn messut siirtyvät ensi vuoteen. Kokoustoiminta sekä muiden tahojen tiloissa järjestämät tapahtumat jatkuvat normaalisti turvamääräyksiä ja väljyyttä noudattaen. Messujen siirtolistalla ovat mm. Turun Kirjamessut, Turun Ruoka- ja Viinimessut, Mökki & Meri, Venexpo, Osaava Nainen, Rekryexpo ja Turun Taide- ja Antiikkimessut.

Syksyn messuille startataan turvallisuus edellä12.8.2020 13:49:40 EESTTiedote

Syksyn messutapahtumat pääsevät alkuun myös Turun Messukeskuksessa. Puolen vuoden tauon jälkeen ensimmäiset messut järjestetään 12.-13.9. tarkkoja turvallisuusohjeita noudattaen. Koronapandemian vuoksi tapahtuma-alalla on jouduttu mm. siirtämään tapahtumia sekä yhdistämään. Nyt syyskuun puolivälissä järjestettävät Osaava Nainen ja Turun Taide- ja Antiikkimessut on yksi näistä tapahtumayhdistelmistä. Kokonaisuuteen on osallistumassa ilahduttavasti yhteensä 150 näytteilleasettajaa.

Kesäkuun keskiviikot viihteellä ja heinäkuussa elokuviin. Turun Messukeskuksessa avautuvat ainutlaatuiset drive in -liveshow’t26.5.2020 11:13:15 EESTTiedote

Turun Messukeskuksen pihalle avautuvat kesäkuussa keskiviikkoiset drive in -livenäytökset vaihtuvin kulttuurisin teemoin. Heinäkuussa suvi-iltoja vietetään puolestaan elokuvien parissa, kun paikalle tulee Kinotourin drive in -elokuvateatteri. Koronaviruksen vuoksi järjestämiskieltolistalla ovat edelleen suuret tapahtumat, jonka vuoksi on nyt haettu toisenlaisia tapoja tarjota viihdettä ja kohtaamisia yleisölle – terveysturvallisuus, etäisyydet ja hygienia tiukasti huomioiden.