Podit Oy

Jopa kolme Podit® Originals -podcastia ehdolla Audioland Awardseissa!

Jaa

Audioland Awardsien Business ja talous -kategoriassa äänestetään Suomen parasta liike-elämän ja kaupallisen menestymisen teemoja käsittelevää podcastia. Ehdolla on jopa kolme Podit® Originalsia!

Yli miljoona suomalaista kuuntelee podcasteja. Audioland järjestää Suomen podcastaajien päätapahtuman ja palkintogaalan, joissa valitaan Vuoden Podcast ja Vuoden Podcastaaja. Business ja talous -kategoriassa ehdolla on yhteensä 13 podcastia, joista jopa kolme on Podit® Originals -podcastia! Pia Santavirran Kasvupääoma, Marco Mäkisen Kirja Kulmahuoneessa ja Marko Parkkisen Menestyksen Eväitä Etsimässä kilpailevat podcastien mittelössä, jossa maaliskuussa kruunataan voittajat Helsingin Savoy-teatterissa. 

Audioland on podcastien ammattilaispäivä ja palkintogaala, joka kokoaa yhteen podcastien tekijät, alan ammattilaiset, mainostajat sekä podcastien yleisöt. Audiolandin tavoitteena on edistää podcastien ammattimaisen tekemisen edellytyksiä Suomessa. Suomen parhaat podcastit palkitaan gaalassa Savoy-teatterissa 30. maaliskuuta.

Näin pääset äänestämään suosikkiasi:

  • Mene osoitteeseen www.audioland.fi

  • Tunnistaudu nimelläsi ja täytä äänestyslomake

  • Lähetä vastauksesi ja halutessasi osallistu arvontaan!

Pia Santavirran luotsaamassa Kasvupääoma-podisarjassa tavataan yritysten perustajia ja toimitusjohtajia Suomen yritysmaailman huipulta ja opitaan lisää siitä, miten ideoista ja pienistä aluista luodaan supermenestyksiä. Sarjassa kuullaan mielenkiintoisia vieraita ja sukelletaan yritysmaailman syvyyksiin. “Jos ennen sinulla oli kova teknologia, kovat työntekijät ja kova tiimi. Nyt siihen on tullut kolmantena mukaan korostetusti kyky nostaa rahoitusta,” ensimmäisen Kasvupääoma-jakson vieras Timo Ahopelto, Venture Capitalin perustajaosakas ja sijoittaja, kuvailee kasvupääomaa, ja kuinka siitä on tullut yrityksille kova tuotannontekijä. Kuuntele lisää Poditissa!

Marco Mäkisen Kirja Kulmahuoneessa sisältää kiihkeää puhetta bisneskirjoista, jotka herättävät intohimoja. Vieraina ihmisiä, jotka eivät voi elää tai tehdä bisnestä ilman maailman parhaiden bisneskirjojen seuraa ja sparrausta. Uusimmassa jaksossa vieraana Mika Sutinen, pääomasijoittaja, yrittäjä ja kirjailija, jolle Marco esittää polttavia kysymyksiä, muun muassa miksi strategiatyöllä on maineongelma, miten muutosta toteutetaan käytännöstä ja mitä epäonnistumisista voi oppia. Hyppää mukaan Podit® Originals -sarjan mielenkiintoiseen maailmaan!

Oletko jo kuunnellut Marko Parkkisen historiallisen podcast-jakson kahden eri sukupolven keskustelusta digitaalisesta vallankumouksesta? Woltin perustajiin kuuluva Miki Kuusi ja Nokian menestykseen johtanut Jorma Ollila kohtasivat ensimmäistä kertaa Menestyksen Eväitä Etsimässä -podcastissa. Ollila näkee, että Wolt ja Kuusi jatkavat samaa digitaalisen murroksen menestystarinaa, jonka Nokia Suomessa aloitti. Marko Parkkinen johdattelee kuulijat tutkimusmatkalle etsimään menestyksen eväitä. Mistä menestys syntyy? Mikä menestyksen ja onnen välinen suhde? Miten johtaa organisaatio menestykseen? Miten vanhemmat voivat antaa menestyksen eväitä lapsilleen? Kuuntele sarja Poditissa! 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Lataa
Podit Originals - Menestyksen eväitä etsimässä
Podit Originals - Menestyksen eväitä etsimässä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Podit Oy
Podit Oy
Mannerheimintie 109
00280 HELSINKI

http://www.podit.fi

Podit® on yrityksen avainhenkilöiden ja suomalaisten yksityisten sijoittajien 100 prosenttisesti omistama start-up yritys, jonka päämaja on Helsingissä.

Podit® -applikaatio ladattavissa Google Playssa ja AppStoressa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Podit Oy

Bo Haraldin uusin podcastsarja: Faktalompakko tulee - oletko valmis?8.6.2022 07:30:00 EEST | Tiedote

Pankkien ja myöhemmin koko yhteiskunnan digitalisaatiohankkeissa mukana ollut Bo Harald hyppää uuden äärelle juontaessaan ensimmäistä podcastsarjaansa - tunnetaanhan Harald edelläkävijänä monessa asiassa, niin myös tässä. “Faktalompakko tulee - oletko valmis?” on uusi Podit® Originals -sarja, jonka tavoitteena on mahdollisimman kansantajuisesti kertoa edessä olevasta valtavasta muutoksesta datan ja digin maailmassa. Tavoitteena on, että ihmiset kotona, työtehtävissä, yrittäjinä ja politiikassa ymmärtävät, miten faktalompakot ja niitä yhdistävä infrastruktuuri parantavat oman datan hallintaa, palveluita ja tuottavuutta, sekä vähentävät kitkaa, riskejä, harmaata taloutta ja rikollisuutta. Ja että osaamme laajemmin olla ylpeitä siitä, että Suomi on tälläkin digisaralla edelläkävijä.

Inhimillinen johtaminen -podcast avaa modernia johtamista modernien johtajien suulla1.6.2022 07:30:00 EEST | Tiedote

Uudessa, tänään julkaistussa Podit® Originals -sarjassa ”Inhimillinen johtaminen” keskitytään kokeneiden johtajien tarinoihin ja kokemuksiin ihmisten johtamisesta. Sarjassa on kahdeksan reilun puolen tunnin osaa ja sarjan juontaa modernin työelämän ja johtajuuden kehittäjä, Timanttia Consulting toimitusjohtaja Ulla Vilkman. Sarja tarjoaa kuuntelijalle mahdollisuuden peilata omaa johtamistaan, kuulla kokemuksia, sekä mahdollisuuden oppia vieraiden kokemista onnistumisista ja jopa virheistä.

Juuri 45 miljoonan euron rahoituksen saaneen suomalaisen fintech-yhtiö Enfucen perustaja Monika Liikamaa on rohkea yrittäjä - myös mielipiteissään ja laukookin totuuksia podcast-sarjassa ”Kasvupääoma”15.12.2021 07:30:00 EET | Tiedote

Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja Pia Santavirran uudessa Podit® Originals podcast -sarjan ”Kasvupääoma” kuudennessa jaksossa vieraana on finanssiteknologiayritys Enfucen toimitusjohtaja ja perustaja Monika Liikamaa. Viime viikolla julkaistiin suomalaisen fintech-yhtiö Enfucen saama 45 miljoonan euron rahoitus. Pääsijoittajina tällä rahoituskierroksella oli eurooppalainen pääomasijoitusrahasto Vitruvian Partners, kiinalainen teknologiayhtiö Tencent, suomalainen Maki.vc sekä yhtiön aikaisempia sijoittajia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme