K-kauppiasliitto

Jouni Ekholm K-kauppiaiden valtakunnalliseen luottamustehtävään

Jaa
Yli 20 vuotta Helsingissä K-kauppiasyrittäjänä työskennellyt Jouni Ekholm on valittu K-Supermarket-ketjun johtokunnan varapuheenjohtajaksi sekä valtakunnallisen K-ruokakauppiasyhdistyksen hallitukseen. Luottamustehtävässään hän pääsee tuomaan alueensa kauppiaiden näkemystä koko ketjun kehittämiseen.

Nykyisin kolmea kauppaa Helsingissä luotsaavan Jouni Ekholmin kauppiasura alkoi vuonna 2001 Pasilasta, josta hän siirtyi Tuusulan kautta nykyiseen kauppapaikkaansa K-Supermarket Mustapekkaan Käpylään huhtikuussa 2007.  Keväällä 2016 Ekholm otti johdettavakseen K-Market Pikkupekan ja kaksi vuotta myöhemmin K-Market Pikkusiskon.

Lisätietoja:

Jouni Ekholm, puh. 040 544 0664, jouni.ekholm@k-supermarket.fi 

 

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, jonka jäseniä ovat 1 100 K-kauppiasyrittäjää. K-kauppiasliiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen.

K-ketjuilla (K-Citymarket, K-Supermarket K-Market, Neste K, K-Rauta, Intersport) on ketjun K-kauppiaista koostuva johtokunta, joka kehittää ketjun strategiaa, konseptia ja toimintaperiaatteita yhteistyössä Keskon ketjuyksikön kanssa.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

K-kauppiasliitto
K-kauppiasliitto
Työpajankatu 12
00580 HELSINKI

010 530 10https://www.k-kauppiasliitto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta K-kauppiasliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme