Assemblin Oy

Jouni Suomi yksikönpäälliköksi Assemblinille

Jaa

Assemblinin Teknisten Palveluiden sähköyksikön yksikönpäälliköksi on nimitetty Jouni Suomi.

Jouni Suomi on nimitetty Assemblin Teknisiin Palveluihin yksikönpäälliköksi
Jouni Suomi on nimitetty Assemblin Teknisiin Palveluihin yksikönpäälliköksi

Sähkövoimatekniikan insinööri Jouni Suomi (s. 1981) on nimitetty Assemblin Teknisiin Palveluihin yksikönpäälliköksi. Suomi työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän on aloittanut tehtävässään 6.4.2020 alkaen. Suomen vastuualueina ovat Teknisten Palveluiden sähkö- ja palo-osastot ja näiden yksiköiden kehittäminen, resurssointi ja talous.

- Innolla kohtaan uudet haasteet. Viemme porukalla tekemisen uudelle tasolle ja vastaamaan entistä paremmin nykyajan tarpeita, toteaa Suomi.

Aikaisemmin Suomi on työskennellyt Assemblinilla projektipäällikkönä. Ennen Assemblinia hän on työskennellyt muun muassa YIT Talon Tekniikka Oy:ssä (entinen LVIS-Hokka Oy), jossa Suomi toimi vastaavana sähkötöidenjohtajana.

- Loistavaa, että Jouni tarttui tähän haasteeseen. Jouni on loistava tiimipelaaja ja hänellä on positiivinen ote ja hän tuo uutta draivia tekemiseen, kertoo Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mirka Vesaniemi
Liiketoimintajohtaja
Tekniset Palvelut
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929

Jouni Suomi
Yksikönpäällikkö, sähkö
Tekniset Palvelut
jouni.suomi@assemblin.fi
Puh. 044 746 2012

Kuvat

Jouni Suomi on nimitetty Assemblin Teknisiin Palveluihin yksikönpäälliköksi
Jouni Suomi on nimitetty Assemblin Teknisiin Palveluihin yksikönpäälliköksi
Lataa
Jouni Suomi
Jouni Suomi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme