DAVA Foods Finland Oy

Juha-Petri Jokinen DAVA Foods Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

DAVA Foods Finland Oy on nimittänyt KTM Juha-Petri Jokisen uudeksi toimitusjohtajakseen. Jokinen on toiminut DAVA Foods Finland Oy:llä operatiivisena johtajana vuodesta 2017. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista toimitusketjun ja myynnin johtotehtävistä. Nykyinen toimitusjohtaja Miska Kuusela siirtyy uusiin haasteisiin toisen yrityksen palvelukseen.

”DAVA Foods on nyt käännetty oikeille raiteille ja meillä on yrityksessä huipputiimi. Seuraavaksi me henkilöstön kanssa kiihdytämme junan vauhtia: tarjoamme asiakkaillemme edelleen huippulaatuisia tuotteita, kehitämme Kultamuna-brändiämme ja vahvistamme suhdettamme tuottajiin entisestään. Sisäisesti jatkamme operatiivisen tehokkuuden parantamista”, sanoo Juha-Petri Jokinen.

Jarmo Mäntyharju, DAVA Foods Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja: “Haluan kiittää Miskaa hänen hienosta panoksestaan DAVA Foodsin hyväksi. Miska on kerännyt yritykseen niin hyvää osaamista, että meillä oli juuri oikeanlainen henkilö valmiina viemään yritystä seuraavalle tasolle. Juha-Petri on erittäin pätevä, ja hän saa sekä hallituksen että DAVA Foodsin tuottajayhteisön täyden tuen.”

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha-Petri Jokinen
Toimitusjohtaja
+358 40 504 0746

Jarmo Mäntyharju
Hallituksen puheenjohtaja
+358 50 032 5470

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DAVA Foods Finland Oy
Ajurinkatu 2
20100 Turku

http://www.davafoods.fi

DAVA Foods Finland Oy on Suomen johtava kananmuna-alan yritys, jonka Kultamuna-tuotteet ovat olleet tuttu ja vastuullinen valinta suomalaisille kuluttajille jo vuosikymmenten ajan. Kultamuna-tuotteet ovat aina häkittömiä ja kotimaisia. Niiden lisäksi yritys tuottaa monipuolisesti erilaisia kananmunatuotteita esimerkiksi ammattikeittiöille ja teollisuuteen. Noin sata suomalaista sopimustuottajaa varmistavat ensiluokkaisen laadun. DAVA Foods Finland Oy:n omistavat puoliksi suomalainen Munakunta ja DAVA Foods A/S, joka on Itämeren alueella toimiva kananmuna-alan konserni.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.