ALTEN Finland

Juha Sillanpää ALTEN Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Tekniikka- ja teknologiakonsulttiyritys ALTEN Finlandin johto vaihtuu. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Juha Sillanpää. Varatoimitusjohtajaksi on nimitetty Jari Koski. Keijo Hämäläinen on jättänyt tehtävänsä ALTEN Finlandin toimitusjohtajana 22.8.2017 alkaen. ALTEN työllistää Suomessa yli 400 henkilöä.

ALTEN Finlandin uusi toimitusjohtaja Juha Sillanpää
ALTEN Finlandin uusi toimitusjohtaja Juha Sillanpää

Keijo Hämäläinen on tehnyt pitkän ja vaikuttavan uran ALTEN Finlandilla ja ollut vetämässä yrityksen tähänastisen historian suurimpia muutoksia ranskalaisen ALTEN Groupin tultua yhtiön omistajaksi vuonna 2014. Hän työskenteli ALTEN Finlandilla yli 20 vuotta, joista toimitusjohtajana menestyksekkäät 14 vuotta.

Uusi toimitusjohtaja Juha Sillanpää aloitti ALTEN Finlandin palveluksessa jo vuonna 1994 ja on edennyt suunnittelijasta yksikönjohtajaksi ja nyt siirtyy siis toimitusjohtajan saappaisiin.

– Odotan innolla uusia haasteita toimitusjohtajan roolissa. Haluamme kasvattaa markkina-asemaamme jatkossakin sekä olla enemmän näkyvillä. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja, kertoo Juha Sillanpää.

Varatoimitusjohtajaksi nimitetty Jari Koski on työskennellyt ALTEN Finlandilla jo
lähes 12 vuotta. Hän aloitti kehitysjohtajan työtehtävissä ja on sittemmin toiminut yksikönjohtajana.

– Tulen toimimaan jatkossa Juhan apuna yksikönjohtajan tehtäväni lisäksi. Näen yrityksessä paljon mahdollisuuksia ja olemme valmiita kehittämään toimintaamme jatkossakin, toteaa Jari Koski.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Juha Sillanpää, Managing Director, juha.sillanpaa@alten.fi, p. +358 40 541 2909

David Ljungström, Regional Director, Nordic countries, david.ljungstrom@alten.se, p.+46 72 353 23 76

Kuvat

ALTEN Finlandin uusi toimitusjohtaja Juha Sillanpää
ALTEN Finlandin uusi toimitusjohtaja Juha Sillanpää
Lataa

Tietoja julkaisijasta

ALTEN Finland
ALTEN Finland 
ALTEN on Euroopan johtava tekniikka- ja teknologiakonsulttitalo, joka tukee asiakkaidensa innovaatio-, R&D- sekä IT-järjestelmien kehitysstrategioita. ALTEN toimii 21 maassa 27 000 asiantuntijan voimin. Euroopan johtaville yrityksille ALTEN on ykkösvalinta teknologiapartneriksi. Suomessa ALTEN työllistää 400 henkilöä 8 toimistossaan eri puolilla Suomea. www.alten.fi