HSY

Juhannus aikaistaa jäteastioiden tyhjennyksiä ja vaikuttaa HSY:n aukioloaikoihin

Jaa

Juhannusviikolla jäteastioiden tyhjennykset tehdään pääsääntöisesti yhtä päivää tavallista aiemmin pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella. Tyhjennykset aloitetaan poikkeuksellisesti jo sunnuntaina 14.6.2020.

Jätekuljetusten aikaistuksella Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY pyrkii varmistamaan, että kaikki juhannusviikolle ajoitetut jäteastioiden tyhjennykset saadaan tehtyä arkipyhästä huolimatta.

HSY:n asiakaspalvelu ja Sortti-asemat ovat suljettuina juhannusaattona 19.6.2020. Torstaina 18.6. palvelemme normaalisti.

Juhannusaattona lietteiden kuljetuspalvelu palvelee päivystysnumerossa 050 307 6041.

Lisätietoja:

Käyttöpäällikkö Juho Nuutinen, puh. 045 657 9310, juho.nuutinen@hsy.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun.                         

HSY – Puhtaasti parempaa arkea

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSY

Kiinteistöillä on tärkeä rooli jätevesiylivuotojen torjunnassa22.6.2020 11:42:27 EESTTiedote

Vantaanjoen valuma-alueen vesilaitokset ovat asettaneet visiokseen jätevesiylivuotojen loppumisen. Tavoitteen eteen on tehty yhteistyötä jo vuodesta 2012, ja pitkäjänteisen työn tuloksena jätevesiylivuotojen määrää on saatu vähennettyä merkittävästi. Laitosten yhteisessä VIPPA-hankkeessa on valmistunut kiinteistönomistajille suunnattuja videoita, jotta kiinteistöjen toimenpiteillä pystyttäisiin vähentämään jätevesiylivuotoja entisestään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme