Booky.fi Oy

Jukka Lehtinen Booky.fi:n ohjelmistosuunnittelujohtajaksi

Jaa

Jukka Lehtinen on nimitetty Booky.fi Oy:n ohjelmistosuunnittelujohtajaksi 1.2.2020 alkaen. Uuden tehtävän tavoitteena on asiakaslähtöisen ohjelmistosuunnittelun kehittäminen konsernin yhtiöiden tarpeisiin.

Jukka Lehtinen_c_Janne Westerlund, 624.fi
Jukka Lehtinen_c_Janne Westerlund, 624.fi

Jukka Lehtinen vastaa uudessa tehtävässään Booky Groupin ohjelmistokehityksestä, siihen liittyvistä toiminnoista ja toimintaympäristöstä sekä toimii ohjelmistokehityksen tiimin esimiehenä. 

– On ilo päästä luomaan konsernin it-toiminnalle selkeää strategiaa ja kehittämään toimintaa. Tavoitteenamme on toimintaympäristön ja metodien kehittäminen sekä asiakasnäkökulman vahva huomioiminen ohjelmistokehityksessä, kertoo Lehtinen työnsä tavoitteista.

Tradenomi Jukka Lehtisellä on tietojenkäsittelyn koulutus. Lehtinen on työskennellyt Booky.fi:n tietojenkäsittelytiimissä vuodesta 2012 alkaen.

Booky.fi Oy on laajan valikoiman verkkokirjakauppa. Yritys tuottaa myös konsernin tukipalvelut. Yhtiö on osa Booky Groupia, johon kuuluvat logistiikan palveluita tuottava Porvoon Kirjakeskus Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Booky.fi Oy, toimitusjohtaja Antti Ypyä, antti.ypya@bookygroup.fi, puh. 050 584 4080

Booky.fi Oy, ohjelmistosuunnittelujohtaja Jukka Lehtinen, jukka.lehtinen@booky.fi, puh. 045 133 3355

www.booky.fi

Kuvat

Jukka Lehtinen_c_Janne Westerlund, 624.fi
Jukka Lehtinen_c_Janne Westerlund, 624.fi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Booky.fi Oy
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

0407553319https://www.booky.fi/

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Verkkokirjakaupan valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa, elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita. Perinteisten kirjakauppatuotteiden lisäksi Booky tarjoaa myös logistiikan ja verkkokaupan palveluita. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Suomen kirjastopalvelu Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Booky.fi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme