Aviador Kustannus

Jukka Pakkasen Tuulikannel soittaa menetettyjen aikojen ja tulevaisuuden huolien säveltä

Jaa

Isoisän ja pojanpojan yhteinen tarina kirjoittamisesta, teknologiasta ja yksinäisyydestä luo kuvan nykyhetkestä murrosten aikana.

Jukka Pakkasen uusin romaani Tuulikannel ilmestyy 8.8.2019.
Jukka Pakkasen uusin romaani Tuulikannel ilmestyy 8.8.2019.

Kirjailija Jukka Pakkasen uusin romaani Tuulikannel ilmestyy Aviadorin julkaisemana 8.8.2019. Arvostetun espoolaiskirjailijan pieni mutta tunteiltaan suuri teos luotaa sukupolvien ja maailman murrosta nykyajassa.

Mikä on totta: katkelmallisesti muistettu kultainen menneisyys, luopumisen sävyttämä melankolinen nykyhetki vaiko teknologian hallitsema tulevaisuus? Vai ovatko nämä kaikki yhtä totta?

Isoisä Johanneksen ja pojanpoika Markuksen lämmin yhdessäolo saa kipeän käänteen, kun isoisä katoaa pieneen saaren järven keskellä. Romaaniin tuovat unenomaista tunnelmaa järvellä soutava mystinen nainen ja vanhaan Helsinkiin sijoittuvat takaumat, joita Tuulikanteleen visuaaliseen ja äänelliseen maisemaan välittävät kirjailijaisoisän rakkaat esineet kinofilmikamerasta vanhaan levysoittimeen. Muistot ja nykyhetki kuvataan niukoin mutta tunteella ladatuin sanoin, Jukka Pakkasen omaperäiseen ja ihailtuun tyyliin.

Julkistamistilaisuus 26.8. Helsingin Keskustakirjasto Oodissa

Jukka Pakkasen Tuulikannel-romaanin julkistamista juhlitaan yhdessä Maarit Verrosen kesäkuussa ilmestyneen novellikokoelman Muutama lämmin päivä kanssa maanantaina 26.8.2019 klo 20–21 Helsingin Keskustakirjasto Oodin Maijansalissa. Tilaisuudessa molempia kirjailijoita haastatellaan, ja luvassa on myös vapaata juttelua kirjallisuudesta. Samalla juhlitaan myös Aviadorin syyskauden 2019 alkamista.
Tilaisuuteen on kaikille vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin kustantaja Vesa Tompurille tai tiedottaja Viivi Ängeslevälle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleita teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse pdf-tiedostona.

Pakkanen, Jukka: Tuulikannel
ISBN 9789527347140
84.2
140 sivua
Sidottu
Ilmestymisaika: 31.7.2019

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Jukka Pakkasen uusin romaani Tuulikannel ilmestyy 8.8.2019.
Jukka Pakkasen uusin romaani Tuulikannel ilmestyy 8.8.2019.
Lataa
Jukka Pakkanen: Tuulikannel (Aviador, 2019)
Jukka Pakkanen: Tuulikannel (Aviador, 2019)
Lataa
Kirjailija Jukka Pakkanen
Kirjailija Jukka Pakkanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on vuonna 2012 perustettu kotimainen kustantamo, joka kustantaa kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin. Painopisteitämme ovat käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta sekä musiikkikirjat – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme