Ramboll Finland Oy

Jussi Erälahti liiketoiminnan kehitysjohtajaksi Suomessa

Jaa
Jussi Erälahti on nimitetty Ramboll Finland Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.5.2023 alkaen. Hänen johdollaan Ramboll laittaa lisäkierroksia projektitoiminnan ja -hallinnan kehittämiseen.
Jussi Erälahti. Kuva: Sanna Liimatainen.
Jussi Erälahti. Kuva: Sanna Liimatainen.

Jussi Erälahti vastaa tehtävässään projektiliiketoiminnan ja projektihallinnan kehittämisestä sekä yhtiötason strategisten muutosten koordinoinnista ja seurannasta Suomessa.

- Huippuasiantuntemuksen ja monialaosaamisen lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa tilannekuvaa ja systemaattisesti tuotettua ja analysoitua dataa projekteissa päätöksenteon tueksi.  Aiomme sujuvoittaa suunnitteluprosessiemme aikataulujen hallintaa ja yhteensovitusta. Jussi on rakennushankkeiden projektinhallinnan ja eri toteutusmuotojen kokenut asiantuntija ja hänen johdollaan teemme tätä kehitystyötä, toimitusjohtaja Maija Jokela sanoo.

- On hienoa päästä kehittämään yhdessä Rambollin palveluja vastaamaan asiakkaiden odotuksiin – niihinkin, jotka heille valkenevat ehkä vasta projektin aikana. Konsultin ja tilaajan välisen suhteen pitäisi aina olla kumppanuutta, jossa yhdessä etsitään ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseksi, Erälahti sanoo.   

Ramboll kehittää nyt ja tulevina vuosina liiketoimintaansa ja henkilöstönsä osaamista voimakkaasti kestävä kehitys edellä.

- Kestävä kehitys vaatii uuden oppimista ja uusia ratkaisuja, mutta samalla se antaa tilaisuuden näyttää, miten tärkeässä roolissa suunnittelu ja projektinhallinta ovat rakennushankkeiden onnistumisessa. Suunnittelijat ja projektinhallinnan asiantuntijat ovat avainasemassa hankkeiden tavoitteiden selkeyttämisessä, vaihtoehtojen esiin tuomisessa ja vertailussa sekä hankkeen ohjaamisessa parhaisiin ratkaisuihin, Erälahti sanoo.

Jussi Erälahti siirtyy Rambolliin Sweco PM Oy:stä.  Hän on toiminut 25 vuotta rakennuttamisen ja vaativien infra- ja talonrakentamishankkeiden projektinjohtajana. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Maija Jokelalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Jussi Erälahti. Kuva: Sanna Liimatainen.
Jussi Erälahti. Kuva: Sanna Liimatainen.
Lataa
Jussi Erälahti. Kuva: Sanna Liimatainen
Jussi Erälahti. Kuva: Sanna Liimatainen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Ramboll Finland Oy
Ramboll Finland Oy
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

http://fi.ramboll.com

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17 500 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ramboll Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme