Assemblin Oy

Jussi Kitusuo Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin sähkön päälliköksi

Jaa

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin Helsingin Talotekniikkaurakoinnin sähkön päälliköksi 8.8.2022 alkaen on nimitetty Jussi Kitusuo. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää yli 6 000 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Kuva:  Jussi Kitusuo Helsingin sähköurakointiin sähkön päälliköksi
Kuva: Jussi Kitusuo Helsingin sähköurakointiin sähkön päälliköksi

AMK Insinööri Jussi Kitusuo on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin sähkön päälliköksi 8.8.2022 alkaen. Kitusuo on aikaisemmin työskennellyt Aro Systems Oy:ssä projektijohtajana. Ennen Aroa Kitusuo on kartuttanut osaamistaan YIT Kiinteistötekniikka Oy:ssä sekä Caverion Suomi Oy:ssä.

Koulutukseltaan Kitusuo sähkövoimatekniikan insinööri ja hänellä on paljon kokemusta erityyppisistä projekteista, urakkamalleista ja esihenkilötyöstä. Kitusuon rooli on Assemblinin riveissä uusi – Kitusuon yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on toimia tukena sähkön projektipäälliköille ja projektinhoitajille.

- Assemblin Oy oli minulle työurallani helppo valinta. Mahtavaa päästä mukaan yrityksen toimintaan, jossa tekemisen kulttuuri sekä arvomaailma vastaavat omia arvojani, toteaa Jussi Kitusuo.

Kitusuo on viettänyt viimeiset kuukaudet hoitovapaalla ja hän kertookin, että on innolla odottanut uutta roolia yrityksessä, jossa hän pääsee tekemään töitä tiimin kanssa, jossa osaaminen on huippuluokkaa.

- Täällä on paljon tuttuja työkavereita niin toimihenkilö- kuin asentajapuolella, jota kautta tietää jo valmiiksi tekijöiden osaamisesta ja siitä, miten täällä toimitaan.

- Jussi on loistovalinta sähköurakoinnin päälliköksi. Tunnen hänet jo vuosien takaa ja uskon, että hänen draivilla ja tekemisen meiningillä pystymme toteuttamaan entistä paremmin asiakkaillemme erilaisia toteutuksia sekä tarjoamaan tekijöillemme alamme parhaan työpaikan, toteaa Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Assemblin Oy
Sähköurakointi
Jussi Kitusuo
jussi.kitusuo@assemblin.fi
Puh. 040 843 7806

Assemblin Oy
Jukka Jäppinen
Toimitusjohtaja
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436

Kuvat

Kuva:  Jussi Kitusuo Helsingin sähköurakointiin sähkön päälliköksi
Kuva: Jussi Kitusuo Helsingin sähköurakointiin sähkön päälliköksi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme