Espoon kaupunki - Esbo stad

Jutta Takala Espoon henkilöstöjohtajaksi

Jaa

Kaupungin henkilöstöjohtajan tehtävään on valittu (KTM, EMBA) Jutta Takala.

Henkilöstöjohtaja Jutta Takala.
Henkilöstöjohtaja Jutta Takala.

Takala on työskennellyt Espoon kaupungilla vuodesta 2002 muun muassa kasvun ja oppimisen toimialalla suomenkielisessä opetustoimessa opettajien virkasuhdeasioiden hoitajana, ja sen jälkeen Henkilöstöpalveluissa eri tehtävissä, kuten rekrytointipäällikkönä sekä HR-neuvomon palvelupäällikkönä. Vuodesta 2017 hän on toiminut johtajana Henkilöstöpalveluissa, joka vastaa laajasti kaupungin operatiivisten henkilöstöpalvelujen tuottamisesta.

”Hakijoiden taso oli korkea. Jutalla on tehtävän kannalta olennaista toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisosaamista suuressa kuntaorganisaatiossa. Jutan motivaatio ja asenne henkilöstöjohtajan virkaa kohtaan sekä perustellut näkemykset viran hoitamisesta, työkentän edelleen kehittämisestä ja yhteistyöstä sidosryhmien kanssa tukevat tehtävässä menestymistä”, toteaa kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

Konsernihallinnon Henkilöstöyksikkö vastaa henkilöstövoimavaran johtamisen tuesta, henkilöstöhallinnon toimintamallista, työterveyshuollosta ja keskitetyistä henkilöstöhallinnon palveluista sekä HR-ohjausryhmän valmistelusta. Lisäksi Henkilöstöyksikkö vastaa konsernihallinnon yksiköiden ja elinvoiman tulosalueen HR-palveluista.

”Kiitän luottamuksesta ja odotan innolla, että pääsen toden teolla vaikuttamaan kaupungin kehittämiseen henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Tavoitteeni on, että HR tukee parhaalla mahdollisella tavalla  Espoon kaupungin johtoa, esihenkilöitä ja henkilöstöä palvelujen tuottamisessa. Haasteisiinkin meidän tulee yhdessä löytää ratkaisuja”, Jutta Takala sanoo.

Henkilöstöjohtajan paikka oli haettavana alkuvuodesta, ja paikkaan tuli määräaikaan mennessä 21 hakemusta.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Henkilöstöjohtaja Jutta Takala.
Henkilöstöjohtaja Jutta Takala.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme