Pirkanmaan ELY-keskus

Juupajoen Koskitien läpikulkuyhteys suljetaan liikenteeltä kahdeksi kuukaudeksi

Jaa

Elokuussa käynnistyneen jalankulku- ja polkupyöräilyväylän rakentamistöiden vuoksi Koskitien läpikulkuyhteys Juupajoella joudutaan katkaisemaan. Huoltoasemayhteyttä lukuun ottamatta tie on poikki 27.9.2021–19.11.2021.

Koskitien (mt 14290) uuden jalankulku- ja polkupyöräilyväylän rakentamistyöt käynnistyivät Juupajoella elokuun alkupuolella. Rakennustöiden edetessä on havaittu, että paikoin Koskitien kunnostaminen vaatii aiempaa arviota kattavampaa rakenteen parantamista.

Parantamistöiden ajaksi Koskitien läpikulkuyhteys suljetaan liikenteeltä Romulan ja Juupajoentien välillä 27.9.–19.11.2021 väliseksi ajaksi. Yhteys Juupajoentien ja Koskitien liittymässä sijaitsevalle huoltoasemalle säilyy työn keston ajan Juupajoentien kautta.

Kiertotie käyttöön parannustöiden ajaksi

Koskitien kiertotie viitoitetaan maastoon Sahantien ja Juupajoentien kautta. Työn aikana huolehditaan siitä, että kulku suljetulla välillä sijaitseville kiinteistöille, kuten esimerkiksi Puhdistamontielle, on aina mahdollista tien jommastakummasta päästä, vaikka läpikulkuyhteys on poikki koko parannustyön ajan.

Mahdollisuuksien mukaan läpikulkuyhteys voidaan avata liikenteelle jo ilmoitettua ajankohtaa aikaisemminkin. Muilta osin Koskitien rakenteen parantaminen suoritetaan kaista kerrallaan kulkuyhteys säilyttäen.

ELY-keskus ja Juupajoen kunta yhteistyössä

Pirkanmaan ELY-keskus ja Juupajoen kunta rakennuttavat uutta jalankulku- ja pyöräilyväylää Juupajoen Koskitielle. Samassa yhteydessä Koskitien ajoradan päällyste uusitaan Juupajoentien ja Salen väliseltä osuudelta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työmaapäällikkö
Mari Sipilä
Ylöjärven Kiviset Oy
Puhelin 040 757 0054
mari.sipila@kiviset.fi

Projektipäällikkö
Jarkko Peurala
Pirkanmaan ELY-keskus
Puhelin 0295 036 280
jarkko.peurala@ely-keskus.fi

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme