Juustoportti Oy

Juustoportin Friendly Viking’s voittoon Saksassa

Jaa
Friendly Viking’s kreikkalaistyyppinen välipala palkittiin Saksan PETA:n Vegan Food Award 2022-kisan parhaana vegaanisena välipalana. Saksan PETA kertoo Friendly Viking's O'gurtin olevan oivallinen esimerkki siitä, miten kasvipohjaisia herkullisia välipaloja on mahdollista nauttia milloin tahansa.
Friendly Viking’s-tuotteet valmistetaan Jalasjärvellä suomalaisesta kaurasta.
Friendly Viking’s-tuotteet valmistetaan Jalasjärvellä suomalaisesta kaurasta.

”Valinta parhaaksi välipalaksi suuren maan kasvipohjaisten tuotteiden joukosta tuntuu erityisen hyvältä! Intohimoinen työ kauratuotteiden kehityksen parissa on kannattanut ja uskomme tämän menestyksen avaavan uusia ovia niin vienti- kuin kotimaankin markkinoilla.” sanoo Friendly Viking’s -viennistä vastaava vientipäällikkö Jussi Mylläri.

Kasvipohjaisten vaihtoehtojen tarjonta kasvaa vauhdilla. Saksan elintarvike- ja juomateollisuuden liitto BVE toteaa joka viidennen viime vuonna lanseeratun elintarvikeuutuuden olleen kasvipohjainen vaihtoehto eläinperäiselle tuotteelle. https://www.bve-online.de/themen/verbraucher/konsumententrends/studie-vegane-lebensmitteleinfuehrungen Tätä kehitystä ajaa erityisesti fleksaajat. Saksan Innova Market Insightsin 2021 tekemän tutkimuksen mukaan noin 5 prosenttia saksalaisista kuluttajista on vegaaneja, 8 prosenttia kasvissyöjiä ja 27 prosenttia fleksaajia. Vaikka osuus kussakin kuluttajaryhmässä on Saksassa alle maailmanlaajuisen keskiarvon, luvut osoittavat, että suuri osa kuluttajista ostaa jo kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja eläinperäisille tuotteille. https://www.bve-online.de/download/bve-innova-studie-2021-nachhaltigkeitstrends-ernaehrungsindustrie s.19.

"Siksi meille on ensisijaisen tärkeää niittää mainetta nimenomaan herkullisuus edellä, koska kilpailemme Saksassa kaupan hyllyillä yhtä lailla maitopohjaisia jogurtteja kuin kasvipohjaisiakin vastaan. Fleksaajalle voi lopulta olla yhdentekevää, onko tuote kasvipohjainen vai eläinperäinen, kunhan se on hyvää ja tekstuuri mieleinen" Jussi jatkaa.

Friendly Viking’s -tuotteet valmistetaan suomalaisesta kaurasta ja ne ovat gluteenittomia. Välipalojen lisäksi sarjaan kuuluu erilaisia kaurajuomia ja ruoanvalmistustuotteita. Juustoportti vie kauratuotteita useisiin Euroopan maihin ja Aasiaan. 

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Friendly Viking’s-tuotteet valmistetaan Jalasjärvellä suomalaisesta kaurasta.
Friendly Viking’s-tuotteet valmistetaan Jalasjärvellä suomalaisesta kaurasta.
Lataa
Friendly Viking’s on Juustoportin kaurabrändi, jonka tuotteita myydään kotimaan ja viennin markkinoilla.
Friendly Viking’s on Juustoportin kaurabrändi, jonka tuotteita myydään kotimaan ja viennin markkinoilla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Juustoportti Oy
Juustoportti Oy
Meijeritie 3
61600 Jalasjärvi

06-4566800https://www.juustoportti.fi

Friendly Viking’s on Juustoportin kaurabrändi, jonka tuotteita myydään kotimaan ja viennin markkinoilla. Friendly Viking´s -brändi pohjautuu pohjoisen luonnon puhtauteen, maailman onnellisimpiin ihmisiin ja parhaista raaka-aineista tehtyihin tuotteisiin. Made with a good heart -slogan tiivistää yrityksen toimintatavan, intohimoisen tekemisen paremman tulevaisuuden puolesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Paulig on sopinut Frezza-brändin ja -liiketoiminnan myymisestä Juustoportille9.3.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Paulig toi 20 vuotta sitten Frezza-tuotteiden myötä Suomeen täysin uuden kylmien kahvijuomien segmentin ja suomalaiset ovat saaneet nauttia erilaisista Frezza-mauista ja virkistävistä hemmotteluhetkistä vuosikymmenien ajan. Nyt Paulig on sopinut Frezza-brändin myymisestä Juustoportille, jonka on tarkoitus jatkaa brändin menestystarinaa ja myyntiä tulevaisuudessa. Kaupan suunniteltu täytäntöönpano on 31.3.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme