Juustoportti Oy

Juustoportin yrittäjäpariskunta palkittiin arvostetun yrittäjäkilpailun alan rohkea uudistaja- ja yleisön suosikki-sarjoissa

Jaa

EY Entrepreneur of the year -kilpailu on maailman arvostetuin yrittäjäkilpailu, jossa palkitaan kasvuyrittäjiä, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Kilpailussa Juustoportin yrittäjäpariskunta Marjo ja Timo Keski-Kasari palkittiin kahdessa sarjassa; alan rohkea uudistaja, sekä yleisön suosikki.

Suomen kisan finaalissa oli mukana kymmenen kasvuyritystä, joista Juustoportin perustaja- ja yrittäjäpariskunta Marjo ja Timo Keski-Kasari palkittiin alan rohkea uudistaja, sekä yleisön suosikki -sarjojen voittajaksi. Juustoportin yrittäjäpariskunta oli paikan päällä vastaanottamassa palkintoja Entrepreneur of the Year –gaalassa perjantaina 11.3.2022.

”Suomen finaalikymmenikössä oli toinen toistaan hienompia yrityksiä, joten on valtava kunnia tulla palkituksi.” iloitsee Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Juustoportti on ollut kasvuyritys koko toimintansa ajan. Juustoportti työllistää yli 300 henkilöä kuudella eri paikkakunnalla eri puolella Suomea.

”Olemme kasvaneet kahden juuri valmistuneen nuoren yrityksestä tähän päivään keskittyen innovatiiviseen tuotekehitykseen ja järkevään kasvuun. Tuoreet ajatukset ja kokeilun kulttuuri ovat mahdollistaneet monia menestyneitä tuotteita ja kasvattaneet yrityksen menestyväksi monialakonserniksi ja brändin yhdeksi Suomen kiinnostavimmista.” kertoo yrittäjä Marjo Keski-Kasari.

Yrittäjäpariskunta Marjo ja Timo Keski-Kasari jakavat kiitokset: ”Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja koko henkilökuntaamme, sekä tietenkin kaikkia meitä äänestäneitä, tukeneita ja mukana kulkeneita. Kiitos!”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Alan rohkea uudistaja-sarjan voittajat Marjo ja Timo Keski-Kasari
Alan rohkea uudistaja-sarjan voittajat Marjo ja Timo Keski-Kasari
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Juustoportti Oy
Juustoportti Oy
Meijeritie 3
61600 Jalasjärvi

06-4566800https://www.juustoportti.fi

Juustoportti on vastuullinen perheyritys, joka on onnistunut luomaan ja ylläpitämään kasvua jakehittymistä vaikeinakin vuosina. Tästä esimerkkinä on mm. hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, huomionosoitukset hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Vastuullisuus on kuulunut yrityksen arvoihin alusta saakka ja monipuoliset vastuullisuuden teot ovat yrityksen arkipäivää. Juustoportti on Euroopan ensimmäinen hyvinvointimeijeri, jonka kaikki tilat ovat eläinten hyvinvointia tarkastelevan Welfare Quality-sertifioinnin piirissä. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme