Jyväskylän ruokakulttuurin lippulaiva Mestarin Herkku uudistuu täysin keväällä 2020

Mestarin Herkun uudistuksessa rakennetaan moderni ja palveleva ruoka- ja herkkukauppa Jyväskylän keskustaan. Jatkossa Mestarin Herkku, Mestarin Keittiö ja Mestarin Kukka muodostavat entistä viihtyisämmän kaupan, ravintolan, kahvilan ja kukkakaupan yhdistelmän Kauppakeskus Sokkarin alakerrokseen. Uudistuksen perustana ovat asiakkaiden toiveet ja halu nostaa Mestarin Herkun ammattilaisten palveluosaaminen aiempaakin ratkaisevampaan rooliin.
− Olemme ylpeitä siitä, että Mestarin Herkku on ollut Jyväskylän ruokakulttuurin sydän yli 50 vuotta. Haluamme pitää huolen, että Keski-Suomen ainoa Rôtisseurs-kilven omaava ruokakauppa Herkku on tätä myös tulevaisuudessa. 60-luvulla avattu Herkku on tuonut Jyväskylän ruokakauppaan tapakset, prosciutton ja muut kansainväliset herkut. Myös lähiruoka ja keskisuomalaiset toimijat ovat olleet meille aina tärkeä osa Herkun tarjontaa. Mestarin Herkussa voi jatkossakin inspiroitua jokaisena päivänä sekä uusista että tutuista raaka-aineista, kuvailee Mestarin Herkun myymäläpäällikkö Miikka Mikola Sokkarin alakertaan muodostuvaa kokonaisuutta.
Samalla nykyinen PikAteria vaihtaa nimensä Mestarin Keittiöksi, ja ravintolan ilme ja tarjonta kokevat myös mittavan uudistuksen.
− Mestarin Keittiön ruoat valmistetaan jatkossakin paikan päällä omassa keittiössämme. Uudesta ravintolasta löydät jatkossa tuttujen herkkujen lisäksi trendikästä street foodia ja ruokaisan lounasbuffetin, avaa Miikka Mikola ravintolan ideaa.
Ilmeen ja valikoiman lisäksi osastojärjestys kokee mittavan muutoksen, kun Herkku kääntyy 90 astetta niin että kassalinja avautuu nykyiselle kauppakäytävälle. Näin asiointi Herkussa on entistä helpompaa.
− Matalat tilat on käännetty voitoiksi uudistussuunnitelmassa huomioimalla ne mm. myymälän väreissä, asiakkaiden asiointireiteissä, valaistuksessa ja opastuksessa. Tuloksena on erottuva, laadukas ja moderni ruoka- ja herkkukauppa, josta asiakkaamme voivat olla ylpeitä, kertoo Osuuskauppa Keskimaan marketkaupan toimialajohtaja Reima Loukkola.
Remontti alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen ja on valmis huhtikuussa 2020. Uudistuksen kokonaisinvestointi on 3,7 miljoonaa euroa. Investointia kasvattaa keittiön kokonaisuudistus.
− Tiedämme, että remontti tulee aiheuttamaan jonkin verran haittaa asiakkaillemme. Siksi haluammekin ilahduttaa ja kiittää asiakkaitamme koko remontin ajan tarjoamalla heille Bonus Tuplana -kampanjan Mestarin Herkussa ja Kolmikulman S-marketissa, kertoo Miikka Mikola kevään suunnitelmista.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja
Osuuskauppa Keskimaa, Miikka Mikola, myymäläpäällikkö, 050 593 8326, miikka.mikola@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, Reima Loukkola, toimialajohtaja, 050 595 1972, reima.loukkola@sok.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 625 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaan edustajiston vaaleissa ennätyksellisen hyvä äänestysprosentti29.10.2025 14:25:00 EET | Tiedote
Osuuskauppa Keskimaan edustajiston vaaleissa annettiin yhteensä 44 559 ääntä, mikä on 9 525 ääntä enemmän kuin edellisissä vaaleissa. Äänestysprosentiksi muodostui ennätyksellinen 32,3 % (edellisessä vaalissa 27,0 %). Äänioikeutettuja vaalissa oli 138 126 Keskimaan jäsentä.
S-market Karstula uudistuu – energiatehokkuus ja asiointikokemus paranevat28.10.2025 09:05:00 EET | Tiedote
Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa laajan uudistuksen S-market Karstulassa, jonka myötä myymälän toiminnallisuudet paranevat. Uudistuksen tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä sujuvampi ja miellyttävämpi asiointikokemus sekä parantaa myymälän energiatehokkuutta. Uudistustyöt alkavat vaiheittain marraskuussa ja myymäläuudistus valmistuu helmikuun 2026 loppuun mennessä.
Keskimaan päivittäistavarakauppa jatkaa vahvaa kasvuaan – ravintolakauppa ja yleinen taloustilanne haastavat23.10.2025 07:50:00 EEST | Tiedote
Osuuskauppa Keskimaan tammi-syyskuun liikevaihto oli 579,3 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua edellisvuoteen 2,1 prosenttia. Marketkaupan tasainen kehitys jatkui päivittäistavarakaupan myynnin kasvaessa alan markkinaa paremmin, myös käyttötavarakauppa on kääntynyt kasvuun. Yleisesti heikko suhdannetilanne haastaa erityisesti ravintolakauppaa.
Break Sokos Hotel Himos avataan marraskuun lopulla – hotellin ravintolalle kohteeseen sopiva nimi20.10.2025 09:06:09 EEST | Tiedote
Himoksen Länsirinteiden juurelle rakennettu Break Sokos Hotel Himos on valmistumassa suunnitellussa aikataulussa. Rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2024, ja pääurakoitsija Rakennusliike Lapti luovuttaa hotellin Osuuskauppa Keskimaan hallintaan lokakuun viimeisenä päivänä, puolentoista vuoden rakentamisen jälkeen. Hotelli ja hotellin Laaksoravintola Loiva avaavat ovensa asiakkaille perjantaina 21.11.2025.
ABC Palokan latausasema uudistui – lisää huippunopeaa latausta sähköautoilijoille Nelostien varteen ja Jyväskylään17.10.2025 08:10:00 EEST | Tiedote
Osuuskauppa Keskimaa on laajentanut ABC-latauspalveluitaan avaamalla uuden suurteholatausaseman ABC Palokkaan. Asema otettiin käyttöön torstaina 16.10.2025. Tämän uuden latausaseman myötä Keskimaalla on nyt yli 60 suurteholatauspistettä Nelostien varrella Keski-Suomessa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme

