SPR Veripalvelu

Jyväskylän veripalvelutoimisto muuttaa Kolmikulmaan

Jaa

TIEDOTE

Kuva: Elina Manninen
Kuva: Elina Manninen

Jyväskylän veripalvelutoimisto muuttaa lokakuun lopussa uusiin tiloihin kauppakeskus Kolmikulmaan. Muuton johdosta vanha toimisto kivenheiton päässä Kalevankadulla on suljettuna keskiviikosta perjantaihin 21.-23.10. Kolmikulman veripalvelutoimiston ovet avautuvat luovuttajille maanantaina 26.10. klo 12 ajanvarauksella.

Uudet, ajanmukaiset tilat sijaitsevat näkyvällä paikalla lähes heti Kolmikulmaan sisään tultaessa. Luovutuspetejä on seitsemän, ja hemoglobiinin mittaukseen ja terveyskyselyn läpikäyntiin varattujen huoneiden määrä nousee neljään.

Suunnittelussa on tavoiteltu verenluovuttajien viihtyvyyttä ja nykyistä sujuvampaa asiakaspalvelua.

- Haastattelutilojen määrän tuplaantuessa luovuttajien palvelu sujuvoituu huomattavasti, kertoo toimiston esimies Liisa Romo.

Myös luovuttajakahviosta tulee valoisa ja moderni.

- Olemme iloisia, että jatkossa myös Jyväskylässä luovuttajille voidaan tarjota voileipäbuffet ja sen lisäksi viihtyisät tilat nauttia kiitoskahvit!

Aukioloajat pysyvät ennallaan. Jyväskylän veripalvelutoimisto palvelee ajanvarauksella maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12-18 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-16. Verenluovuttajilla on mahdollisuus 1,5 tunnin maksuttomaan pysäköintiin parkkitalo P-Kolmikulmassa.

Vanha veripalvelutoimisto osoitteessa Kalevankatu 8 on avoinna viimeistä päivää tiistaina 20.10.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liisa Romo, alue-esimies, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu, p. 029 300 1779

Iira Hartikainen, tiedottaja, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu, p. 029 300 1042

Kuvat

Kuva: Elina Manninen
Kuva: Elina Manninen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SPR Veripalvelu
SPR Veripalvelu
Kivihaantie 7
00310 HELSINKI

vaihde 029 300 1010https://www.veripalvelu.fi

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolu- ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60,5 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SPR Veripalvelu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme