Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto Suomen neljänneksi tunnetuin

Jaa

Tuoreen Korkeakoulujen brändi 2020 -tutkimuksen mukaan Jyväskylän yliopisto on maamme neljänneksi tunnetuin yliopisto. Yliopisto arvioitiin myös yhdeksi kiinnostavimmista opiskelupaikoista ja myös kokonaismielikuvaltaan se ylsi kärkiviisikkoon.

Taloustutkimus Oy teki tutkimuksen helmi-maaliskuussa 2020 ja siihen vastasi noin 3000 suomalaista alle 30-vuotiasta nuorta aikuista. Jyväskylän yliopiston brändi on erinomainen koulutusalojen kiinnostavuudessa, maineessa opiskelupaikkana, opetuksen tasossa ja tutkinnon arvostuksessa.

”Kiinnostus Jyväskylän yliopistoa kohtaan näkyi kevään 2020 yhteishaussa, jossa olimme viidenneksi suosituin yliopisto. Suosituimpia hakukohteitamme olivat psykologia, luokanopettajan koulutus, yrityksen taloustieteet, taloustieteet ja liikuntapedagogiikka, mutta hakijamäärät kasvoivat kaikissa tiedekunnissa,” viestintäjohtaja Anna-Kaisa Säkkinen sanoo.

”Kun katsoo, mitä asioita nykyiset opiskelijamme nostavat yliopiston vahvuuksiksi, ovat niitä muun muassa monitieteinen ja laadukas koulutus, avoin ja ihmisläheinen yliopistoyhteisö sekä viihtyisä yliopistokampus. Myös Jyväskylän kaupungin kompakti koko, luonnon läheisyys ja harrastus- sekä kulttuuritarjonta saavat kiitosta,” Säkkinen kertoo.

Lue mitä nykyiset opis­ke­li­jam­me ja meiltä valmistuneet ker­to­vat yli­opis­tos­ta, opin­nois­taan ja opis­ke­li­jae­lä­mäs­tä Jy­väs­ky­läs­sä: https://www.jyu.fi/fi/hakijalle/opiskelijatarinat

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Anna-Kaisa Säkkinen, puh. 040 657 7211, anna-kaisa.sakkinen@jyu.fi            

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Väitös 5.6.2020 Ihminen on tietoturvan heikoin lenkki (Vestman)3.6.2020 06:58:00 EESTTiedote

Aiemmat tutkimukset väittävät työntekijöiden oikeuttavan tietoturvarikkomuksiaan. Tiina Vestmanin väitöskirjan mukaan työntekijät kyllä selittävät ja perustelevat niitä, mutta eivät suoranaisesti oikeuta. Todellisuudessa työntekijöillä ei useinkaan ole tietoa tietoturvarikkomustensa lopullisista seurauksista, eivätkä he siten pysty arvioimaan omien tekojensa lopullisia seurauksia. Seuraukset voivat olla peruuttamattomat, mutta silti työntekijät eivät koe tietoturvarikkomuksistaan syyllisyyden ja häpeän tunteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme