K-kauppiasliitto

K-ryhmän vuoden kasvattajakauppias on Ari Kallioinen Jyväskylästä

Jaa
K-Rauta Seppälän kauppiasyrittäjä Ari Kallioinen on valittu K-ryhmän vuoden kasvattajakauppiaaksi. Kasvattajakauppiaan kunniamaininta on tunnustus ansiokkaasta työstä henkilökunnan kouluttamisessa ja uusien kauppiaiden kasvatustyössä.

”Koen olevani onnekas, kun olen saanut kauppaani niin ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilökuntaa. Olen rohkaissut parhaani mukaan henkilöstöä kehittämään itseään ammatillisesti, ja muutama heistä on sitten innostunut kauppiasurasta. Ja kyllä se on koko tämä meidän työyhteisö, eikä pelkästään kauppias, joka on valmentanut tulevia kauppiaita”, Ari Kallioinen kertoo.

Tekemisen taso K-Rauta Seppälässä on tutkitusti korkealla tasolla. Vuonna 2020 kauppa palkittiin parhaasta asiakastyytyväisyydestä, ja seuraavana vuonna tunnustus tuli K-Rauta-ketjun parhaasta henkilöstötyytyväisyydestä.

Ari Kallioinen on työskennellyt K-kauppiasyrittäjänä vuodesta 2009 alkaen, ensin Rautia Laukaan kauppiaana ja helmikuusta 2015 alkaen nykyisessä kauppapaikassaan K-Rauta Seppälässä.

Vuoden kasvattajakauppiaat Helsingistä, Jyväskylästä ja Espoosta

  • K-ryhmän vuoden kasvattajakauppiaiksi valittiin Pauli Jaakola (K-Supermarket Munkki, Helsinki), Ari Kallioinen (K-Rauta Seppälä, Jyväskylä) sekä Mika Juvonen ja Kati Heikkilä-Juvonen (Intersport Suomenoja, Espoo)
  • Kasvattajakauppiaan kunniamaininta on tunnustus ansiokkaasta työstä henkilökunnan kouluttamisessa ja uusien kauppiaiden kasvatustyössä. Kaikki uudet K-kauppiaat käyvät läpi kauppiasvalmennuksen, joka koostuu kauppiastyön harjoittelusta kasvattajakauppiaan valmennuksessa, verkossa ohjatusta opiskelusta ja työssä oppimisesta sekä alueellisista ja valtakunnallisista lähijaksoista.

Lisätietoja: Ari Kallioinen, p. 040 353 3331, ari.kallioinen@k-rauta.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

K-kauppiasliitto
K-kauppiasliitto
Työpajankatu 12
00580 HELSINKI

010 530 10https://www.k-kauppiasliitto.fi

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on kehittää ja vahvistaa K-kauppiasyrittäjyyttä sekä ajaa K-kauppiaiden yhteisiä etuja. K-kauppiasliitto viettää tänä vuonna 110-vuotisjuhlavuottaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta K-kauppiasliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme