Osuuskunta TradekaOsuuskunta Tradeka

K1 Katsastus siirtyi kotimaisen A-Katsastus-konsernin omistukseen

Jaa
A-Katsastus Oy on 20.12. allekirjoittanut sopimuksen K1 Katsastajat Oy:n koko osakekannan ostosta.

K1 Katsastus siirtyi yrityskaupassa välittömästi A-Katsastuksen omistukseen. Myyjänä on espanjalainen pörssiyhtiö Applus. K1 Katsastus jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään A-Katsastus Oy:n tytäryhtiönä. K1 Katsastajat Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty A-Katsastus konsernin operatiivinen johtaja Hannu Järvinen.

K1 Katsastuksella on 137 työntekijää 84 katsastusasemalla eri puolella Suomea. Yrityksen vuositason liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa. Asemat tarjoavat henkilö- ja pakettiautojen katsastuksia sekä ajoneuvojen rekisteröintipalveluja. Osalla asemista tehdään myös raskaiden ajoneuvojen katsastuksia ja erikoiskatsastuksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petri Haikola, toimitusjohtaja, A-Katsastus-konserni
Puh. +358 50 431 1024
petri.haikola@a-katsastus.fi


Per V. Rasmussen, Country Manager, Applus
Puh. +45 20 98 34 35
per.v.rasmussen@applus.com

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Osuuskunta Tradeka
Osuuskunta Tradeka
PL 72
00501 HELSINKI

http://www.tradeka.fi

A-Katsastus-konserni on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuljettajantutkinto- sekä rekisteröinti- ja tieliikenteen henkilölupapalveluja tarjoava toimija. A-Katsastus-konsernilla on noin 1 000 työntekijää yli 170 toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.com

Applus+ on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan toimija. Yhtiöllä on yli 25 000 työntekijää useilla aloilla yli 70 maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta Tradeka

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme