Kaakkois-Suomen ELY-keskusKaakkois-Suomen ELY-keskus

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kartoittaa Lappeenrannan ja Imatran seudun pyöräilyreittien nykytilaa ja kehittämistarpeita Vastaa kyselyyn 31.7. mennessä

Jaa

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on aloittanut pyöräilyreittien kehittämisselvityksen laatimisen osana CBC-Cycling -hanketta. Jotta selvityksestä tulee mahdollisimman onnistunut, ELY-keskus kerää asukkaiden ja alueella liikkuvien mielipiteitä aiheesta sähköisellä kyselyllä. Kysely antaa arvokasta tietoa pyöräilyreittien kehittämistarpeiden tunnistamiseen. Kysely on avoin kaikille.

Kuvaa käytettäessä mainittava kuvaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kuvaa käytettäessä mainittava kuvaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kyselyssä pääset kertomaan mm. pyöräilytottumuksistasi, reittien tuntemuksesta ja reittien kehittämistarpeista. Kyselyn karttaosiossa voit merkitä onnistuneita, hienoja tai kehitettäviä kohteita suoraan kartalle. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Vastanneiden kesken arvotaan heijastava pyöräilytakki.

Kysely on avoinna 31.7.2021 asti osoitteessa http://mpt.link/esaimaapyoraily

Parhaiten kyselyyn vastaaminen onnistuu tietokoneella, mutta voit vastata myös kännykällä tai tabletilla.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen pyöräilyreittien kehittämisselvityksessä. Selvityksen tavoitteena on tunnistaa Lappeenrannan ja Imatran seudun pyöräilyreitit sekä niiden haasteet ja mahdollisuudet pyöräretkien mahdollisuuksien kehittämiseksi.

 Selvityksessä laaditaan toimenpide-ehdotuksia alueen pyöräilyreittien infran kehittämiseksi. Kehittämisselvitys valmistuu loppuvuonna 2021. Selvitys tukee Suomen ja Venäjän välistä rajayhteistyötä ja pyöräilyn edellytyksiä rajan ylittävässä liikenteessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Jussi Kailasto, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, p. 0295 029 199
- Kari Hillo, Ramboll Finland Oy; p. 040 5848 315

Kuvat

Kuvaa käytettäessä mainittava kuvaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kuvaa käytettäessä mainittava kuvaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Lataa
Kuvaa käytettäessä mainittava kuvaaja: Ramboll Finland Oy
Kuvaa käytettäessä mainittava kuvaaja: Ramboll Finland Oy
Lataa
Kuvaa käytettäessä mainittava kuvaaja: Ramboll Finland Oy
Kuvaa käytettäessä mainittava kuvaaja: Ramboll Finland Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Maaseuturahaston tuella 140 uutta yritystä ja 500 työpaikkaa Kaakkois-Suomeen16.6.2021 11:04:38 EEST | Tiedote

EU:n ohjelmakauden 2014–2020 tuloksia on raportoitu. Yksi suurimmista EU-rahastoista on Maaseuturahasto (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto), jonka kautta Kaakkois-Suomen ELY-keskus kohdisti maaseutualueilleen 76 miljoonaa euroa. Yleisimmät rahoituksen saajat olivat maatiloja ja muita maaseudulla toimivia yrityksiä sekä organisaatioita. Maaseutu käsitteenä on tässä tapauksessa laaja, sillä vain alueen suurimpien kaupunkien ydinkeskustat on rajattu maaseutuohjelman ulkopuolelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme