Hartela

Kaarinalaisille valmistuu uusia vuokrakoteja keskustaan keväällä 2023

Jaa

TVT Asunnot Oy on ostanut Hartelalta Kaarinassa sijaitsevan asunto-osakeyhtiö Eerikinhovin koko osakekannan. Hartela ja TVT Asunnot Oy ovat sopineet vapaarahoitteisen vuokratalon rakentamisesta kohteeseen.

As Oy Eerikinhovi Lautakunnankadulta. Suunnittelijana Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit.
As Oy Eerikinhovi Lautakunnankadulta. Suunnittelijana Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit.

Hartela aloittaa rakennustyöt alkuvuodesta 2022, ja Asunto Oy Eerikinhoviin valmistuu TVT Asunnoille 65 uutta vuokra-asuntoa keväällä 2023.

"Hartelan ja TVT Asuntojen yhteistyö on sujuvaa, ja olemme tehneet yhdessä jo useita asuntokohteita Turun alueella onnistuneesti", kertovat aluejohtaja Matti Keitilä Hartelasta ja kehittämispäällikkö Johannes Malmi TVT Asunnot Oy:stä.

Keskustakortteli rakentuu valmiiksi

Kaarinan keskustakortteli tulee valmiiksi, kun Eerikinhovi valmistuu viimeiselle tontille. Eerikinhovin vuokra-asuntoja tarjotaan ensisijaisesti kaarinalaisille.

Eerikinhovi tulee olemaan betonirunkoinen 6-kerroksinen rakennus, johon tulee asuntoja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Kohteeseen rakennetaan myös autohalli, jossa on 61 lämmintä autopaikkaa. Korttelin viereiselle tontille valmistui keväällä 2021 TVT Asuntojen tilaama Asunto Oy Laaksolankulma, joka täyttyi nopeasti uusista asukkaista.

"Kaarina on osana Turun seutua houkutteleva asuinpaikka ja siellä on kysyntää vuokra-asunnoille. Keväällä valmistunut Asunto Oy Laaksolankulma ylitti kaikki odotuksemme, sillä kaikki asunnot varattiin parissa viikossa", toteaa kehittämispäällikkö Johannes Malmi TVT Asunnot Oy:stä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluejohtaja Matti Keitilä
p. 050 559 5318
Hartela Länsi-Suomi

Kehittämispäällikkö Johannes Malmi
p. 02 267 2480
TVT Asunnot Oy

Kuvat

As Oy Eerikinhovi Lautakunnankadulta. Suunnittelijana Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit.
As Oy Eerikinhovi Lautakunnankadulta. Suunnittelijana Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 520 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Turun kaupungin omistama TVT Asunnot Oy tarjoaa monipuolisia asumisen vaihtoehtoja ja kehittää asumisen palveluja pitkäjänteisesti. TVT Asuntojen missiona on ylläpitää ja edistää toimialueensa Turun seudun menestystä ja hyvinvointia asumisen keinoin. Yritys omistaa ja hallinnoi yli 11 000 vuokra-asuntoa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Perusteellinen purkukartoitus mahdollistaa neitseellisten raaka-aineiden säästymistä ja materiaalitehokkuutta – Hartela mukana kiertotalouden pilottihankkeessa30.6.2022 14:26:47 EEST | Uutinen

Rakentamisen materiaalivirrat ovat suuria, joten rakennetulla ympäristöllä on kiertotaloudessa keskeinen rooli materiaalien ja energian kiertokulkujen optimoimisessa sekä resurssien palauttajana ja uudistajana. Hartela haluaa omassa toiminnassaan edistää siirtymää kohti suljettua materiaalien kiertoa. Tavoitteena on, että sellaista jätettä ei synny, jota ei voida jollain tavalla hyödyntää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme