Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaarlentien uusi katuosuus avataan liikenteelle

Jaa

Vaskiluodossa sijaitsevan Kaarlentien uusi katuosuus Reininkadulle avataan liikenteelle 1.6.2021 lähtien. Jatkossa Teollisuuskadulle ja Frilundintielle kuljetaan uutta katuosuutta pitkin.

Samalla Teollisuuskatu katkaistaan Kaarlentien ja Reininkadun väliseltä osuudelta ja siihen tulee Wärtsilä Smart Technology Hubin logistiikkakäytävä.

Uudesta katuosuudesta avataan nyt vain ajoradan osuus. Jalankulku- ja pyöräilyväylä ja muut katurakenteet viimeistellään kesään 2022 mennessä. Väylien väliin rakennetaan myös leveä viherkaista puuistutuksineen.

Kaarlentien alkupäähän tehdään lisäksi 31 paikan pysäköintialue, joka korvaa muita alueelta poistuvia pysäköintipaikkoja. Pysäköintialue on tarkoitettu erityisesti kuntoradan käyttäjille.

Uudelta katuosuudelta on myös kulkuyhteys Kuulahdenkadun alueelle sekä jalkapallokentälle.

Yhteyshenkilöt

Työpäällikkö Jukka-Pekka Raja-aho, 0400 510 239, jukka-pekka.raja-aho@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme