Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kahdeksan paikallista bändiä nousee Ritzin lavalle 13.10.

Jaa

Feasta -artistikatselmus järjestetään Ritzissä torstaina 13.10.2022 klo 18. Maksuttomassa ja kaikille avoimessa tapahtumassa soittaa kahdeksan paikallista bändiä, joiden esityksiä arvioi musiikki- ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostuva raati.

Illan aikana esiintyvät:

  • Rakkauden Pimeä Puoli
  • Jordgubbarna
  • Blindfold
  • Sonic Silence
  •  Blind Navigator
  • Vähäkyrö driveby
  • The Iltavuoro
  • Tanner

Kaikkien esitysten jälkeen raati kokoontuu arvioimaan esityksiä. Raati koostuu median edustajista, festivaalien ja tapahtumien järjestäjistä sekä muusikoista: Anssi Marttinen (Radio Vaasa, Halloween Blues), Jessica Mattila (Ritz), tuottaja ja äänittäjä Peter Salonen (The Nipples, Warapatruunat), promoottori Timo Tiilikka, Marko Perälä (Volume), laulunopettaja Linda Rönnholm, kitaristi Andy Prinkkilä, muusikko ja säveltäjä Janne Hyöty sekä Mika Aalto Rotten Sound –bändistä, joka kertoo myös kokemuksiaan ulkomaan keikoista.

Raati valitsee artistikatselmuksessa ryhmän, joka saa palkinnoksi studiopäivän muusikko ja säveltäjä Janne Hyödyn kanssa. Lisäksi tilaisuudessa jaetaan ensimmäistä kertaa Feasta-kannustusstipendi ansioituneelle bändille.

Feasta-katselmukset järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen ja Skafferiet at Ritzin kanssa. Ritzin aulabaarissa on anniskeluoikeudet.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 1831 956, max.backman@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme