Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kaikille avoimet beach volley -treenit Aurinkolahdessa, Hietsussa ja Uimastadionilla

Jaa

Heittäydy elämykseen ja lähde pelaamaan rantalentistä! Kaikilla yli 15-vuotiailla on mahdollisuus tulla kokeilemaan biitsiä Aurinkolahden, Hietsun ja Uimastadionin harjoituksiin, joita vetävät Hietsu beach volley -seuran ohjaajat.

Rantalentistä porukalla, kuva: Konsta Linkola
Rantalentistä porukalla, kuva: Konsta Linkola

Treeneissä ei ole tasovaatimuksia, eli niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin pelurit pääsevät mukaan. Harjoituksissa käydään läpi peruskosketuksia, mutta osallistujien toiveiden ja tason puitteissa voidaan harjoitella myös pelitaktiikoita ja -tilanteita.

Maanantaina 2.7. Uimastadionin harjoituksissa pelivinkkejä antamassa ovat myös maajoukkuepelaajat Jyrki Nurminen ja Santeri Siren.

Aurinkolahden ja Hietsun treenit ovat maksuttomia, ja Uimastadionilla järjestettäviin harjoituksiin pääsee maauimalan sisäänpääsyhinnoilla (aikuiset 4,5e / 7-17v. lapset 2,20e / muut 2,80e). Tapahtumilla on säävaraus.

Beach volley ohjauksien aikataulu:
Ma 25.6. klo 17-19 Aurinkolahti
To 28.6. klo 16-18 Hietsu (etelä/länsipääty)
Ma 2.7. klo 16-18 Uimastadion
Ti 3.7. klo 16-18 Uimastadion

Avainsanat

Kuvat

Rantalentistä porukalla, kuva: Konsta Linkola
Rantalentistä porukalla, kuva: Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

RuutiGaalassa juhlittiin nuorten vaikuttamista ja jaettiin 150 000 euroa nuorten valitsemiin kohteisiin5.12.2018 10:39Tiedote

Helsinki juhli nuorten vaikuttamista RuutiGaalassa Kulttuuriareena Gloriassa 4.12. Illan aikana palkittiin nuorten vaikuttamismahdollisuuksia edistäneitä tahoja sekä julkistettiin 150 000 euron RuutiBudjetista nuorten valitsemiin kohteisiin jaetut rahasummat. Gaala huipentui Helsingin nuorisoneuvoston vaalien tuloksen julkistamiseen. Nuorisoneuvostoon valittiin nyt ensimmäistä kertaa 30 edustajaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme