Kaiku24 Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa
Kaiku24 Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Kari-Mikael ”Mikko” Markkanen ovat sopineet, että Markkanen jättää Kaiku24:n toimitusjohtajan tehtävät. Kaiku24:n hallitus on nimittänyt 9.2.2023 yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Kaiku24:n liiketoimintajohtaja Tiina Hirven. Uuden toimitusjohtajan haku käynnistetään välittömästi.

Mikko Markkanen toimi Kaiku24:n toimitusjohtajana yhtiön perustamisesta vuodesta 2021 alkaen.

”Kiitän koko hallituksen puolesta Mikkoa hyvästä työstä. Mikon johdolla Kaikusta on rakentunut merkittävä hyvinvointialueiden etulinjan palveluntuottaja. Nyt yhtiöllä on aika siirtyä uuteen vaiheeseen ja olemme yhdessä todenneet, että on myös oikea aika toimitusjohtajan vaihdolle. Toivotamme Mikolle kaikkea hyvää tulevaan”, sanoo Kaiku24:n hallituksen puheenjohtaja Lauri Lehto.

”On ollut mahtavaa olla rakentamassa sote-sektorille digitaalista asiakaspalvelua ja kehittämässä toimialaa sen historiallisen hallintouudistuksen aikana”, sanoo Mikko Markkanen.

Kaiku24 jatkaa kehittymistään omistajiensa hyvinvointialueiden etulinjan palveluntuottajana. Yhtiössä kehitetään entistä kustannusvaikuttavampia ja asiakasystävällisempiä palvelumuotoja yhdessä hyvinvointialueiden kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lauri Lehto
Kaiku 24:n hallituksen puheenjohtaja
Puh. 040 489 8652

Tiina Hirvi
Kaiku 24:n vt. toimitusjohtaja
Puh. 044 223 1555

Tietoja julkaisijasta

Kaiku24 kehittää sosiaali- ja terveysalan toimintaa tarjoten uuden tavan palveluiden tuottamiselle. Palveluiden saatavuus, sujuvuus ja vaikuttavuus sekä asiakastyytyväisyys paranevat kustannuksia kasvattamatta ja edistää näin kokonaisvaltaisesti hyvinvointia.

Yritys toimii yhteistyössä Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Varsinais-Suomen, Satakunnan sekä Kanta-Hämeen hyvinvointialueiden kanssa. Kaiku24 aloitti palvelutuotannon syyskuussa 2021.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.