Hämeen ELY-keskus

Kaikulan alikulkukäytävä Forssassa uusitaan, kevyt liikenne kiertotielle koulujen kesäloman ajaksi

Jaa
Valtatiellä 10 Forssassa sijaitseva Kaikulan alikulkukäytävä uusitaan kesän aikana. Työn ajaksi kevyt liikenne ohjataan kiertotielle.
Kaikulan alikulkukäytävä.
Kaikulan alikulkukäytävä.

Kaikulan alikulkukäytävän uusiminen Forssassa aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Valtatie 10:llä. Valtatie 10:llä Munkkiniementien ja Tampereentien välillä sijaitsevan Kaikulan alikulkukäytävän kohdalle rakennetaan ajoneuvoille työn ajaksi kiertotie siltapaikalle. Kiertotiellä ajoneuvojen käytössä on kaksi kaistaa ja alennettu nopeusrajoitus.

Työn ajaksi kevyen liikenteen kulku sillan alitse joudutaan katkaisemaan 4.6.2023 – 9.8.2023 väliseksi ajaksi. Opastus kiertotielle viitoitetaan maastoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Entreprenör: M. Huhtakallio Oy, Marko Huhtakallio, tfn 040557 3888
Tillsynskonsult: Siltainsinöörit TH Oy, Henry Niemi, tfn 045 126 9960
Projektchef: Närings-, trafik- och miljöcentralen, Terhi Siltanen, tfn 040733 7816.

Kuvat

Kaikulan alikulkukäytävä.
Kaikulan alikulkukäytävä.
Lataa
Työnaikainen kiertotie.
Työnaikainen kiertotie.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hämeen ELY-keskus
Hämeen ELY-keskus
Kirkkokatu 12
15140 Lahti

0295 025 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-hame

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Jätekuljetukset jälleen viranomaisten tehotarkkailussa Hämeessä9.6.2023 15:15:12 EEST | Tiedote

Hämeen ELY-keskus ja Hämeen poliisilaitos järjestivät yhteisratsian jätekuljetusten valvomiseksi Päijät- ja Kanta-Hämeessä kesäkuun alussa. Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Riihimäellä tarkastukseen sisältyi kuljetuskaluston asianmukaisuuden, kuljetettavina olleiden jätteiden ja kuljetuksiin liittyvien asiapapereiden tarkastus. Jätekuljetusten valvontaa tehtiin nyt toisen kerran ELY-keskuksen ympäristövalvonnan ja poliisin yhteistyönä. Tulosten perusteella yhteistyötä ja tämän kaltaisia valvontaiskuja ja -teemoja tullaan jatkamaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme