KAISA TARKKASESTA MED GROUPIN UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Jaa

Med Group Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu yhtiön nykyisen toimitusjohtajan Kari Virran siirtyessä toisen yrityksen palvelukseen.

Med Group Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Kaisa Tarkkasen.

Tarkkanen aloittaa yhtiön toimitusjohtajana 12.8.2019. Tarkkanen on tehnyt pitkän uran Orion-konsernissa eri tehtävissä, viimeksi Orion Diagnostica Oy:n toimitusjohtajana ja tätä ennen pitkään yhtiön Skandinavian toiminnoista vastanneena johtajana.

-        On hienoa saada Kaisan osaaminen ONNI terveyden ja ONNI hoivan käyttöön. Kaisalla on vahva kokemus vaativista liikkeenjohdon tehtävistä terveydenhoitoalalta ja erinomaiset edellytykset johtaa ONNI perhettä Suomen johtavana vastuullisten ja laadukkaiden kotiin vietävien ja julkisen terveyden palveluiden yhtiönä, Med Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Tradeka-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Perttu Puro sanoo.

-        ONNI terveys ja ONNI hoiva merkittävinä julkisen sektorin kumppaneina on huikea ja kiinnostava mahdollisuus. Tradekan vastuullisuutta painottava strategia luo hyvät mahdollisuudet yhtiön kestävälle kehittämiselle jatkossakin. Väestön ikääntymisen luoma paine kansantaloudelle edellyttää julkisen ja yksityisen sektorin yhteistä panosta palveluiden kehittämisessä, Kaisa Tarkkanen sanoo. 

-        Karin johdolla yhtiöstä on kehittynyt maan johtava kotiin vietävien ja julkisen terveyden palveluyritys. Iso kiitos Karille hänen merkittävästä panoksestaan yrityksen kehittymisessä modernisti johdetuksi palvelualan yhtiöksi sekä yrityksen sujuvasta luotsaamisesta Tradekan omistukseen, hallituksen puheenjohtaja Perttu Puro sanoo.

-        Haluan kiittää hienosta matkasta upeiden ihmisten kanssa. On ollut suuri ilo ja kunnia saada olla mukana kehittämässä yhtiötä. Onnilaiset ovat tehneet minuun syvän vaikutuksen ystävällisyydellään ja voimakkaalla halullaan kehittyä. Toivotan koko yhtiölle ja kaikille sen työntekijöille parasta mahdollista menestystä, Kari Virta sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Perttu Puro, puh. 040 779 34 36
Kaisa Tarkkanen, puh. 044 359 55 22
Kari Virta, puh. 040 751 18 53

Tietoja julkaisijasta

Osuuskunta Tradeka
PL 72
00501 HELSINKI

09 733 51http://www.tradeka.fi

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI.

ONNI on terveydenhuollon kumppani, jonka sinä saat valita. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Uskomme ihmisiin ja heidän kyvykkyyteensä muuttaa maailmaa paremmaksi.

Lue lisää: www.onniterveys.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta Tradeka

Tradeka tuo työelämään uudenlaisen työsuhde-edun: henkilöstön velkaongelmat hallintaan5.11.2019 08:01:00 EETTiedote

Tradeka konsernin työntekijät saavat nyt ensimmäisinä Suomessa työpaikallaan apua oman taloutensa hallintaan muun muassa talousneuvonnan ja velkojen järjestelylainojen avulla. Tradekan ja Takuusäätiön Palkka Haltuun -pilottihankkeen tarkoituksena on tuottaa palvelu, joka laajenisi kaikkien työnantajien käyttöön. Osana velkakierteiden katkaisupakettiaan Tradeka rahoittaa Solidaten tarjoamia järjestelylainoja ja tukee Väestöliiton Poikien Puhelinta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme