Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Kaivuutyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyissä OYSin päivystyksen edessä

Jaa

OYSin edustalla tehdään pitkäsujutustöitä, joiden on määrä kestää noin neljä viikkoa aikaväillä 19.7.-12.8.

Työmaan vuoksi vain toinen nykyisen ajoväylän kaistoista on käytössä. Etelästä tuleva liikenne ohjataan kulkemaan nykyistä kevyen liikenteen väylää pitkin.

Kevyelle liikenteelle tehdään väliaikainen väylä, joka kulkee nykyisen väylän vieressä sijaitsevan nurmialueen yli.

Päivystyksen edustalla olevat taksitolpat otetaan pois käytöstä kaivuutöiden ajaksi. OYS Päivystys -bussipysäkki on myös edelleen pois käytöstä.

Ajoneuvoliikenteeseen päivystykseen tulee pieniä muutoksia. Kajaanintieltä päivystykseen saavutaan normaalisti, mutta poistumiseen käytetään väliaikaista reittiä, joka menee K-sisäänkäynnin edessä olevan kivetyksen yli, tupakkakopin vasemmalta puolelta.

Ambulanssiliikenteeseen työmaa ei vaikuta tällä hetkellä.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvasta haitasta. OYSin alueella kulkevia kehotetaan käyttämään virallisia kulkuväyliä ja seuraamaan tarkasti opasteita, jotta kulkeminen olisi kaikille turvallista ja sujuvaa.

Yhteyshenkilöt

Seppo Viio
Projektipäällikkö, RI
A-Insinöörit Rakennuttaminen
puh. 0401 884 562
seppo.viio@ains.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme