Alko Oy

Kalajoen Alko uudistuu

Jaa

Kalajoen Alkon myymälä uudistetaan. Myymälä on avoinna viimeistä päivää ennen remonttia lauantaina 29. tammikuuta, ja uudistettu myymälä aukeaa jälleen lauantaina 12. helmikuuta.

Kalajoen myymälä palvelee ennen remonttia 29.1. klo 16 saakka, ja aukeaa uudistettuna 12.2. klo 12. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat lähimmät Alkot sijaitsevat Ylivieskassa (Savarinkatu 9), Oulaisissa (Oulaistenkatu 15–17) ja Kannuksessa (Torikuja 3).

”Uudistus selkeyttää ja raikastaa Kalajoen myymälän ilmettä. Remontoidussa myymälässä on entistäkin inspiroivampaa asioida ja myymälässä on kiinnostava valikoima. Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi asioimaan uudistetussa myymälässä”, palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä sanoo.

”Myymälämme tila pienenee hieman remontin yhteydessä, mutta valikoimassa olevien tuotteiden määrä pysyy suunnilleen samana ja yhtä monipuolisena kuin aiemminkin.”

Tuttu henkilökunta palvelee ja auttaa makuparien löytämisessä Kalajoella jatkossakin.

”Henkilökuntamme on myymälässä asiakkaita varten, ja vinkkaamme mielellämme sopivat juomat erilaisten ruokien pariksi. Myymälästämme panostetaan erityisesti viinivalikoimaan ja meiltä löytyy myös kattava valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja”, kertoo palvelupäällikkö Outi Humaloja.

Monikanavaista palvelua

Kalajoen myymälässä halutaan ottaa huomioon paikallisten valikoimatoiveet mahdollisimman laajasti.

”Noin 140-neliöisen myymälämme valikoimassa on yli tuhat tuotetta. Valikoimaa suunnitellessamme kuuntelemme jatkossakin asiakastoiveita varmistaaksemme ajassa elävän valikoiman. Toiveita voi jättää helposti Alkotoiveen muodossa myymälässä tai verkko-osoitteessa alkotoive.fi”, Outi Humaloja sanoo.

Alkon myymälöiden valikoima vastaa kattavasti asiakkaiden perustarpeisiin. Verkkokaupasta on tilattavissa koko Alkon kattava 11 000 tuotteen valikoima ja tuotteet voi noutaa omasta lähi-Alkosta.

”Verkkokauppa ja digitaaliset palvelumme, kuten Alko-äppi, täydentävät myymälöidemme tarjoamaa palvelua. Verkkokauppatilauksen voi tehdä myös Alkossa myyjän avustuksella”, Kaija-Leena Kerkelä kertoo.

Juoman pakkausmateriaalilla on merkittävä ilmastovaikutus

Juomapakkauksella ja sen valmistamisella on merkittävä osuus juoman hiilijalanjäljestä. Mitä kevyempi ja kierrätettävämpi pakkaus on, sitä pienemmät ovat sen ilmastovaikutukset.

Alkon teettämien tutkimusten mukaan viinipakkauksien hiilijalanjäljet suhteessa juomalitraan vaihtelevat suuresti. Suurimmat päästöt ja ilmastovaikutukset juomalitraa kohden ovat lasipullolla ja pienimmät hanapakkauksella. Ilmastovaikutusten kannalta pakkauksen paino ja kokoluokka ovat olennaisia kriteereitä.

Tutkimuksen mukaan pullotetuissa viineissä kaikkein ilmastoystävällisin pakkaustapa on PET-muovipullo. Sen hiilijalanjälki on vain 35 % perinteisen lasipullon hiilijalanjäljestä. Kevyemmän, 420-grammaisen lasipullon ilmastovaikutukset ovat myös perinteistä pulloa pienempiä. Kevyen lasipullon hiilijalanjälki on noin 22 % pienempi perinteiseen lasipulloon verrattuna. Kevyempään lasipulloon pakatut tuotteet löytyvät Alkon valikoimasta Vihreä valinta -merkinnöistä, ympäristövastuullinen pakkaus -symbolin alta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä, p. 040 570 2498, kaija-leena.kerkela@alko.fi
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 366 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2020 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 57 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme