Käpy Lapsikuolemaperheet ry

Kampanjassa autetaan surevia ja kiitetään poikkeusolojen auttajia

Jaa

Poikkeustila vaikuttaa myös järjestöjen toimintamahdollisuuksiin. Siksi surujärjestöjen yhteinen Surevan kohtaaminen -hanke on käynnistänyt joukkorahoituskampanjan, jolla kerätään rahoitusta hankkeen toimintaan. Hankkeessa levitetään läheisensä menettäneitä työssään kohtaaville ammattilaisille tietoa surevien kohtaamisesta ja tukemisesta.

Surevan kohtaaminen -hankkeen joukkorahoituskampanjassa voi tehdä triplasti hyvää.
Surevan kohtaaminen -hankkeen joukkorahoituskampanjassa voi tehdä triplasti hyvää.

 ”Tukea sureville ja makea kiitos poikkeusolojen auttajille” -kampanja syntyi paitsi tarpeesta varmistaa hankkeen toimintaedellytykset, myös halusta kiittää hankkeen kohderyhmään kuuluvia ammattilaisia. He tekevät poikkeusoloissa töitä paineen alla muiden auttamiseksi ja ovat ansainneet kiitoksen. Kampanjassa lähetetään suklaisia kiitoksia eri ammattiryhmille, kuten terveydenhuollossa, sosiaalihuollossa tai lasten parissa työskenteleville.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä lahjoituksen tai ostamalla suklaata. Jokaista tehtyä lahjoitusta kohti lähetetään makeita kiitoksia poikkeusolojen sankareille. Kiitosten mukana leviää samalla tieto surevien kohtaamisesta ja tukemisesta.

Kampanja on käynnissä 1.6.2020 saakka.

Lisätietoja kampanjasta: www.surevankohtaaminen.fi/suklaakampanja

Kampanjasivu Mesenaatissa: www.surevankohtaaminen.fi/mesenaatti


Surevan kohtaaminen -hanke on jatkanut toimintaansa poikkeusoloissa järjestämällä kokemusasiantuntijoiden etävierailuja opiskelijoiden ja ammattilaisten luokse. 26.5. järjestetään myös ilmainen webinaari perheenjäsenten tukemisesta surussa.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Ensimmäinen suklaalahjoitus Tampereen kaupungin pandemiavastaanotolleSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maiju Hirvonen
Viestintävastaava, Surevan kohtaaminen -hanke

maiju.hirvonen(at)surevankohtaaminen.fi
045 6422 458

Kuvat

Surevan kohtaaminen -hankkeen joukkorahoituskampanjassa voi tehdä triplasti hyvää.
Surevan kohtaaminen -hankkeen joukkorahoituskampanjassa voi tehdä triplasti hyvää.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Käpy Lapsikuolemaperheet ry
Käpy Lapsikuolemaperheet ry
Åkerlundinkatu 3B, 4. krs.
33100 TAMPERE

http://www.kapy.fi

KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry on vertaistukiyhdistys, jonka tarkoituksena on tukea lapsikuoleman kokeneita perheitä kuolleen lapsen iästä ja kuolinsyystä riippumatta. Yhdistys jakaa tietoa lapsikuolemaperheiden tukemisesta ammattilaisille ja kaikille, joita lapsen kuolema jollain tavalla koskettaa.

KÄPY ry hallinnoi kolmivuotista Surevan kohtaaminen -hanketta (2018–2020), jossa ovat mukana KÄPY ry:n lisäksi Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, Suomen nuoret lesket ry ja Surunauha ry – vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Käpy Lapsikuolemaperheet ry

Lapsikuolemajärjestön pyhäinpäivän viesti: suruvapaa lapsensa menettäneille vanhemmille5.11.2021 10:51:01 EET | Tiedote

Lapsikuolemaperheitä edustava Käpy lapsikuolemaperheet ry muistuttaa pyhäinpäivänä, että kuolema koskettaa myös lapsiperheitä, eikä perheystävällinen yhteiskunta saa unohtaa perheitä surun ja kriisin hetkellä. Suomessa kuolee vuosittain noin 400–500 alle 18-vuotiasta lasta, joista kuolleena syntyneitä on alle 200. Käpy ry esittääkin Suomeen suruvapaata lapsensa menettäneille vanhemmille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme