Hämeen kauppakamari

Kamppailu Hämeen Herruudesta käynnistyy lauantaina

Jaa

Pelicansin, HPK:n ja Hämeen kauppakamarin kuusi vuotta sitten lanseeraama taistelu Hämeen Herruudesta jatkuu tällä kaudella. HPK:n ja Pelicansin kauden ensimmäinen ottelu pelataan Hämeenlinnassa lauantaina 8.10. ”Vuosien saatossa keskinäisten pelien merkitys on kasvanut ja olemme Hämeen kauppakamarissa tyytyväisiä, miten alueemme huippujoukkueet ovat kokeneet tämän kamppailun tärkeäksi. Emme pystyisi toteuttamaan Hämeen Herruutta ilman yhteistyökumppaneitamme Etelä-Suomen Sanomia, Hämeen Sanomia ja Osuuskauppa Hämeenmaata”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

HPK ja Pelicans mittelevät Hämeen Herruudesta seitsemännen kerran sarjakaudella 2022-2023.
HPK ja Pelicans mittelevät Hämeen Herruudesta seitsemännen kerran sarjakaudella 2022-2023.

HPK ja Pelicans mittelevät Hämeen Herruudesta seitsemännen kerran sarjakaudella 2022-2023, kun hämäläistä yhteistyötä ja joukkovoimaa vahvistetaan alueen sisäisellä jääkiekkosarjalla. Hämeen kauppakamarin tavoitteena on yhdistää alueet entistä laajempaan yhteistyöhön ja voimat kulminoituvat erinomaisesti jääkiekkoon.

Pelicansin ja HPK Liigan toimitusjohtajat korostavat Hämeen Herruus -kamppailun positiivisia vaikutuksia.

”Hienoa, että perinteet jatkuvat. Kausi kaudelta taso on kovempi, mikä luo joukkueiden välille positiivista jännitettä ja latausta. Se välittyy katsojille laadukkaampana viihteenä. Lisäpanoksena haluamme heittää haasteen HPK:lle: jos me häviämme, Pelicansin johtoryhmä pyöräilee Hämeenlinnaan ja takaisin. Millaisella panoksella HPK lähtee taistelemaan Hämeen Herruudesta?”, kysyy Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

”HPK:n ja Pelicansin välinen taistelu Hämeen Herruudesta on herättänyt myös katsojat ja kumppanit sekä luonut erityisen panoksen joukkueiden välille. Näemme, että kiinnostavuus näitä pelejä kohtaan on kasvanut yhteistyön myötä kuuden Hämeen Herruus vuoden aikana. Sarjapisteiden lisäksi haluamme tietysti tälläkin kaudella ansaita HPK-junioreille 5 000 euroa. Kiitämme kumppaneita, jotka ovat mukana Hämeen Herruudessa ja tietysti otamme Pelicansin pyöräilyhaasteen vastaan!”, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

HPK:n ja Pelicansin keskinäisten pelien voittaja saa Hämeen kauppakamarin luovuttaman Hämeen Herruus -kiertopalkinnon lisäksi 5 000 euron arvoisen shekin oman juoniorijoukkueen hyväksi. Herruudet ovat joukkueiden kesken nyt tasan. Ensimmäisen, neljännen ja kuudennen Hämeen Herruuden on vienyt HPK ja toisen, kolmannen sekä viidennen Pelicans.

Tämän kauden osalta Hämeen Herruus käynnistyy tulevana lauantaina 8.10. ”Erinomaista tälle kaudelle on, että kaikki neljä keskinäistä ottelua osuvat viikonloppuihin. Lisämakua kamppailulle antaa Pelicansin haaste HPK:lle”, Eerikäinen sanoo.

Seuraavat ottelut pelataan Lahdessa 26.11.2022, Hämeenlinnassa 13.1.2023 ja Lahdessa 10.2.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen, p. 040 739 9303

Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen, p. 040 840 5772

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen, p. 050 317 5777

Kuvat

HPK ja Pelicans mittelevät Hämeen Herruudesta seitsemännen kerran sarjakaudella 2022-2023.
HPK ja Pelicans mittelevät Hämeen Herruudesta seitsemännen kerran sarjakaudella 2022-2023.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hämeen kauppakamari
Aleksanterinkatu 17 A
15110 Lahti

040 563 5013https://www.hamechamber.fi/

Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Pirkanmaalta Kuhmoinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen kauppakamari

Johanna Pakariselle rautainen ansiomerkki1.12.2022 20:30:00 EET | Tiedote

Keskuskauppakamari on myöntänyt Hämeen kauppakamarin hakemuksesta rautaisen ansiomerkin Lahden Nastolassa toimivalle yrittäjä Johanna Pakariselle. “Keskuskauppakamarin myöntämä rautainen ansiomerkki on kunnianosoituksemme Johanna Pakariselle erittäin poikkeuksellisesta ja pyyteettömästä toiminnasta ukrainalaisten pakolaisten auttamisessa. Haluamme tällä huomionosoituksella antaa täyden tunnustuksemme hänen vapaaehtoistyöstään”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Tomi Tura Hämeen kauppakamarin hallitukseen17.11.2022 17:30:00 EET | Tiedote

Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 17.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä uudeksi hallituksen jäseneksi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n toimitusjohtaja Tomi Tura. Hämeen kauppakamarin puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto. Varapuheenjohtajina jatkavat Etelä-Hämeen Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Helin, DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi ja Wipak Oy:n toimitusjohtaja Tuija Suur-Hamari.

Yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä on tiivistettävä8.11.2022 06:00:00 EET | Tiedote

Hämeessä toimivista yrityksistä 74 prosenttia arvioi yritysten ja oppilaitosten yhteistyön tiivistämisen erittäin tärkeänä tai tärkeänä keinona osaavan työvoiman turvaamiseksi. Tieto selviää Hämeen kauppakamarin syyskuussa toteuttamasta osaajakyselystä. ”Alueellamme vastanneet yritykset arvioivat yritysten ja oppilaitosten yhteistyön tiivistämisen ja koulutuksen sisältöjen kehittämisen vastaamaan paremmin työelämän tarpeita tärkeiksi keinoiksi turvata osaava työvoima”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Oppisopimuskoulutuksen yritystukea on uudistettava2.11.2022 06:00:00 EET | Tiedote

Hämeessä toimivat yritykset arvioivat, että oppisopimuskoulutuksen lisääminen olisi tärkeä keino osaavan työvoiman turvaamiseksi. Tieto selviää Hämeen kauppakamarin syyskuussa toteuttamasta osaajakyselystä. ”Alueeltamme vastanneista yrityksistä hieman yli 60 prosentilla on pulaa tai paljon pulaa osaavasta työvoimasta. Yritykset voisivat helpottaa osaajapulaansa ja hyödyntää oppisopimuskoulutusta, mikäli sitä tuettaisiin taloudellisesti nykyistä enemmän”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme