Kamppi Helsinki

Kamppi Helsingin elämykselliset live shopping -tapahtumat palkittiin Vuoden digitaalisena kauppakeskustekona

Jaa
Kauppakeskus Kamppi Helsinki järjesti viime syksynä uudenlaisia, elämyksellisiä live shopping -tapahtumia ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa. Teemoitetut tapahtumat yhdistivät kauppakeskuselämyksen, livelähetyksen ja verkkoshoppailun. Tapahtumat palkittiin Vuoden kauppakeskusteko 2022 -kilpailun digitaalisena voittajatekona.

Live shopping -lähetykset tarjosivat kauppakeskus Kamppi Helsingin asiakkaille inspiroivan elämyksen, jota sai seurata vaikka kotisohvalla ja tehdä samalla verkko-ostoksia. Tapahtuma antoi liikkeille tasavertaisen mahdollisuuden tuoda esille omia tuotteitaan ja palveluitaan riippumatta siitä, onko liikkeellä omaa, paikallista verkkokauppaa. Tavoitteena oli myös innostaa asiakkaita paikan päälle liikkeisiin. 

Lähetykset kuvattiin Kampin kauppakeskuksessa. Kuudessa live shopping -tapahtumassa tutustuttiin juontajien ja liikkeiden asiantuntijoiden kanssa Kamppi Helsingin liikkeisiin ja niiden tuotteisiin. Tapahtumat oli teemoitettu lokakuusta joulukuuhun eri kategorioihin, joita olivat pelit ja vapaa-aika, isänpäivä, naisten talvi- ja juhlamuoti, jouluvalmistelut, joululahjavinkit sekä hyvinvointi. Juontajina toimivat vaikuttajat Natalia Cerny ja Sini Savolainen, tubettaja, näyttelijä ja muusikko Miska Haakana sekä juontaja ja hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä.

”Liikkeissä kuvaaminen toi lähetyksiin autenttisuutta ja samalla kauppakeskusmiljöö tuli katsojille tutuksi. Kaikki jaksoissa esitellyt tuotteet olivat Kampissa sijaitsevien liikkeiden tuotteita, ja niitä varten luotiin Kampin oma onlineostokanava. Tuotteita oli mahdollista tilata myös livelähetyksestä tehdyn tallenteen kautta. Asiakas sai valita joko toimituksen kotiin tai noudon liikkeistä. Ostoista tulleet rahat tilitettiin suoraan myymälöihin”, kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel kertoo.

Tuomaristo kiitteli valinnassaan Kamppi Helsinkiä monikanavaisuuden erinomaisesta hyödyntämisestä sekä liikkeiden kekseliäästä tukemisesta.

”Oli hyvä aika tuoda online shopping -tapahtumat Suomen kauppakeskuksiin. Toteutuksen keskiössä oli upeasti kauppakeskusmiljöö. Oli hyvä idea ottaa mukaan kaikki kauppakeskuksen liikkeet ja palvella myös niitä, joiden oma digitaalisuus on vasta kehitteillä. Tapahtumat tarjosivat inspiraatiota asiakkaille ja hyvää näkyvyyttä ja tukea myymälöille. Tämä oli kekseliäs tapa auttaa yrittäjiä selviytymään hankalassa tilanteessa ja saada ihmiset liikkeelle”, perustelee tuomariston puheenjohtaja Terhi-Anna Wilska, Jyväskylän yliopistosta. 

Vuoden kauppakeskusteko 2022 -kilpailussa palkittiin vuonna 2021 toteutettuja tekoja. Kilpailussa oli neljä sarjaa, joihin osallistui yhteensä 24 kauppakeskustekoa ympäri Suomea.

Palkintojen saajat julkistettiin torstaina 3.11. Kauppakeskusyhdistyksen vuosiseminaarissa. 

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Terhi-Anna WilskaJyväskylän yliopistosta, Ari Hokkanen Suomalaisesta kirjakaupasta, Mari Kiviniemi Kaupan liitosta, Jari Koistinen Mercadasta, Otto Oksanen NCC:ltä ja Kaisa Vuorio Propdeasta.

Lisätietoja: 

Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja  
Tiina Fågel 
Tiina.Fagel@cbre.com 
Puh.+358 50 427 4091 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Tiina Fågel | Shopping Centre Director
CBRE Finland Oy | Kamppi Helsinki Shopping Centre
+358 50 427 4091
tiina.fagel@cbre.com


www.kamppihelsinki.fi

Kuvat

Lataa
Tiina Fågel, kauppakeskusjohtaja, Kamppi Helsinki
Tiina Fågel, kauppakeskusjohtaja, Kamppi Helsinki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kamppi Helsinki
Urho Kekkosen katu 1
00100 Helsinki

http://www.kamppihelsinki.fi

Kamppi Helsinki   

Kamppi Helsinki on kauppakeskus Helsingin ja helsinkiläisyyden ytimessä. Vuonna 2005 toimintansa aloittaneessa kauppakeskuksessa on yli 150 liikettä, ravintolaa, kahvilaa ja palveluyritystä – Kamppi Helsinki on luonnollinen kohtaamispaikka, jossa tiivistyy se hyvä, mitä kutsumme kaupunkilaisuudeksi. Me Kampissa haluamme osaltamme olla luomassa hetkiä, tapahtumia ja ilmiöitä, joista kaupunki syntyy. Myymälämme, ravintolamme ja palvelumme pyrkivät tekemään kaupungistamme mielenkiintoisemman.  

Kamppi Helsinki on Helsingin suosituin kauppakeskus. Vuonna 2021 kävijöitä oli 16,9 miljoonaa ja liikevaihto oli 159 miljoonaa euroa. Kauppakeskuksen ankkurivuokralaisia ovat Kortteli, MUJI, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Clas Ohlson, Stadium, Vero Moda, K-Supermarket ja Alko.  

Kamppi Helsingin omistavat Nuveen Real Estaten hallinnoima European Cities Strategy ECF (50 %) ja Allianz Real Estate (50 %) useiden Allianz Groupiin kuuluvien yhtiöiden puolesta. Kauppakeskuksen operatiivisesta hallinnoinnista vastaa CBRE Finland Oy. www.kamppihelsinki.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kamppi Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme