Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kampussillan ideakilpailun ehdotuksiin voi tutustua Palosaaren kirjastossa

Jaa

Vaasan kaupunki järjesti viime marraskuussa ideakilpailun Vaasan yliopistokampuksia yhdistävän sillan suunnittelusta. Kilpailun tulokset julkistettiin 19.12.2018 ja voittajaksi selvisi Sabrage. Kaikki kilpailuun osallistuneet työt ovat nähtävillä Palosaaren kirjastossa 29.3. saakka.

Sabrage
Sabrage

Palosaaren kirjaston lukusalissa on esillä kilpailutöiden lisäksi myös palkintolautakunnan pöytäkirja, joka sisältää muun muassa ehdotuskohtaiset arvioinnit.

Palosaaren kirjaston osoite on Pikitehtaankatu 19-23 ja se on avoinna maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona klo 12-19 sekä torstaina ja perjantaina klo 10-16. Lauantaina ja sunnuntaina kirjasto on kiinni.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

maisema-arkkitehti Anni Vainio
Vaasan kaupunki, kaavoitus
p. 040 573 8335
anni.vainio@vaasa.fi

Kuvat

Sabrage
Sabrage
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tekniska sektorns understöd skars ned på grund av sparkrav – djurskyddsservicen är fortfarande tryggad17.6.2019 10:00:00 EESTTiedote

På grund av sparkrav beviljar Vasa stad i år inget verksamhetsunderstöd till Katthuset i Vasa och Hundgården Kulkuri. Djurskyddsservicen är fortfarande ordnad i samarbete med Hundgården Kulkuri och för det betalas en separat ersättning till hundgården. De lokala frivilliga organisationerna gör ett värdefullt arbete och därför var beslutet om nedskärning inte lätt.

Teknisen toimialan avustuksista leikattiin säästösyistä – eläintensuojelupalvelut turvataan edelleen17.6.2019 10:00:00 EESTTiedote

Vaasan kaupunki ei tänä vuonna myönnä toiminta-avustusta Vaasan kissatalon ja Koiratarha Kulkurin toimintaan säästösyistä. Eläinsuojelupalvelut järjestetään edelleen yhteistyössä Koiratarha Kulkurin kanssa ja tästä maksetaan koiratarhalle erillistä korvausta. Paikalliset vapaaehtoisjärjestöt tekevät arvokasta työtä, eikä leikkauspäätös ollut helppo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme