Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunginjohtajapelillä strategia tutuksi

Jaa

Kangasalan kaupunki uusi strategiansa vuodelle 2029. Nyt uuteen strategiaan on mahdollista tutustua myös mobiililla kaupunginjohtajapelillä.

Kangasalan strategiaan voi tutustua pelaamalla kaupunginjohtajapeliä.
Kangasalan strategiaan voi tutustua pelaamalla kaupunginjohtajapeliä.

Kangasalan omassa strategiapelissä pelaaja voi asettua kaupunginjohtajan asemaan ja miettiä eri vaihtoehtoja ja strategisia valintoja kysymyksiin.

Peli on helposti pelattavissa mobiilisti ja löytyy osoitteesta: https://q.surveypal.com/kangasalan-kaupunginjohtajapeli/0

Pelin avulla pelaaja voi katsoa, mitkä strategiset tavoitteet ovat lähellä hänen omia valintojaan.

Onko pelaaja enemmän henkilö, jonka valinnat painottuvat hiilineutraalin ja kestävän kaupunkikehityksen puolelle vai osuvatko valinnat liikkuvaan ja harrastavaan Kangasalaan?

Uusi strategia: Kaupunkistrategia-2029_3-sivua.pdf (kangasala.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kehitysjohtaja Juuso Heinisuo
p. 044 481 3220

Kuvat

Kangasalan strategiaan voi tutustua pelaamalla kaupunginjohtajapeliä.
Kangasalan strategiaan voi tutustua pelaamalla kaupunginjohtajapeliä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasalan kaupunki
Kangasalan kaupunki
Kunnantie 1
36201 Kangasala

03 5655 3000http://www.kangasala.fi

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Kangasalan viheralue- ja ulkoliikuntapaikkaohjelman asukaskyselyn tuloksia käytetään kehittämistoimenpiteiden suunnitteluun2.9.2022 12:26:12 EEST | Tiedote

Kesällä 2022 toteutettu asukaskysely keräsi runsaan määrän vastaajia ja arvokkaita kehittämisehdotuksia, joita käytetään pohjana tulevien vuosien investointien ohjaamisessa ja kehittämistoimenpiteiden suunnittelussa. Kangasalan viheralue- ja ulkoliikuntapaikkaohjelman luonnos asetetaan julkisesti nähtäville loka-marraskuun aikana, jolloin sitä on mahdollista kommentoida. Tavoitteena on, että ohjelma valmistuu joulukuussa 2022.

Kangasalan kaupunki ja Tampereen ja Helsingin yliopistojen tutkijat kehittivät monitoimirobotin kouluympäristöön31.8.2022 15:00:00 EEST | Tiedote

Projektin tavoitteena oli kehittää ja rakentaa uudentyyppisen robotin prototyyppi sekä luokkahuoneen siivoukseen että havainto- ja opetusvälineeksi koululaisille. Robotin avulla oppilaat voivat käytännönläheisesti tutustua robotiikkaan ja robotin ohjelmointiin. Lisäksi Vatialan koululla Kangasalla hiljattain työnsä aloittanut robotti ”Ursula” osaa siivota ja ladata itsensä itsenäisesti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme