Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki innovoi sote-alan keikkatyöbonuksen

Jaa

Alkukesästä Kangasalan kaupunki esitteli uuden SoTender-digipalvelun, jossa voi helposti varata sote-alan sijaisuuksia. Nyt kaupunki on innovoinut SoTender-bonuksen, jonka ansiosta terveys-, vanhus- ja vammaispalveluiden sijaisuuksien tekeminen on entistäkin houkuttelevampaa.

Viidestä SoTender-palvelun kautta tehdystä keikkatyövuorosta saa bonuksen.
Viidestä SoTender-palvelun kautta tehdystä keikkatyövuorosta saa bonuksen.

Rohkeasti kohti ratkaisuja

Kangasalla kokeillaan rohkeasti uusia keinoja osaavan henkilöstön saamiseksi. SoTender-palvelussa rekisteröitynyt käyttäjä voi selata kaupungin vapaita vuoroja ja varata sopivat vuorot yhdellä sormen pyyhkäisyllä.

Palveluun liitetty uusi SoTender-bonusmalli on innovatiivinen avaus kuntatyönantajalta. Sijaisrekrytointiin panostamalla Kangasalan kaupunki edistää myös pysyvän henkilöstön työntekijäkokemusta. Kun työtä voidaan jakaa tasaisemmin useammalle tekijälle, kuormitus vähenee ja hyöty näkyy asiakkaille asti.

Viidestä sijaisuudesta 100 euron bonus

SoTender-bonus syntyi ajatuksesta, että Kangasalla keikkatyö on palkitsevaa. Kun SoTender-palvelun kautta tekee viisi työvuoroa, saa normaalin palkan lisäksi sadan euron bonuksen. Bonus on jatkuva eli palkkio maksetaan aina viiden tehdyn vuoron jälkeen. Bonusmallissa huomioidaan 1.8. alkaen tehdyt työvuorot aina vuoden 2022 loppuun asti.

– SoTender tuo meille säästöä vuokratyövoimaan verrattuna, joten bonuksen maksaminen on taloudellisestikin kannattavaa. Halusimme tarjota tämän hyödyn suoraan eteenpäin itse tekijälle, jolloin bonus toimii sekä kiitoksena että lisähoukuttimena sijaisuuksiimme, avaa Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen henkilöstöpäällikkö Aila Halsinaho.

SoTender on sote-ammattilaisille väylä kerätä lisätienestejä, kehittää ammattitaitoa ja kokeilla uusia työtehtäviä Kangasalla. SoTender tarjoaa keikkatyöstä kiinnostuneille valinnanvaraa. Työvuoroja on tarjolla sairaanhoitajille, lähihoitajille, kehitysvammahuollon ohjaajille ja hoiva-avustajille useissa kaupungin toimipisteissä.


Lisätietoa: kangasala.fi/sotender

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aila Halsinaho
Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen hallinto
Henkilöstöpäällikkö
040 722 9005
aila.halsinaho@kangasala.fi

Kuvat

Viidestä SoTender-palvelun kautta tehdystä keikkatyövuorosta saa bonuksen.
Viidestä SoTender-palvelun kautta tehdystä keikkatyövuorosta saa bonuksen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasalan kaupunki
Kangasalan kaupunki
Kunnantie 1
36201 Kangasala

03 5655 3000http://www.kangasala.fi

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaali- ja terveyspalvelut Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen lähes 40 000 asukkaalle. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja.

kangasala.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Kangasalan viheralue- ja ulkoliikuntapaikkaohjelman asukaskyselyn tuloksia käytetään kehittämistoimenpiteiden suunnitteluun2.9.2022 12:26:12 EEST | Tiedote

Kesällä 2022 toteutettu asukaskysely keräsi runsaan määrän vastaajia ja arvokkaita kehittämisehdotuksia, joita käytetään pohjana tulevien vuosien investointien ohjaamisessa ja kehittämistoimenpiteiden suunnittelussa. Kangasalan viheralue- ja ulkoliikuntapaikkaohjelman luonnos asetetaan julkisesti nähtäville loka-marraskuun aikana, jolloin sitä on mahdollista kommentoida. Tavoitteena on, että ohjelma valmistuu joulukuussa 2022.

Kangasalan kaupunki ja Tampereen ja Helsingin yliopistojen tutkijat kehittivät monitoimirobotin kouluympäristöön31.8.2022 15:00:00 EEST | Tiedote

Projektin tavoitteena oli kehittää ja rakentaa uudentyyppisen robotin prototyyppi sekä luokkahuoneen siivoukseen että havainto- ja opetusvälineeksi koululaisille. Robotin avulla oppilaat voivat käytännönläheisesti tutustua robotiikkaan ja robotin ohjelmointiin. Lisäksi Vatialan koululla Kangasalla hiljattain työnsä aloittanut robotti ”Ursula” osaa siivota ja ladata itsensä itsenäisesti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme