Kangasalan kaupunki

Kangasalle uusi suurtapahtuma-avustus: kaupunki jakaa jopa 50 000 € järjestäjille

Jaa
Kangasalle on tullut hakuun uusi suurtapahtumille tarkoitettu avustus. Avustuksen suuruus on 10-50 000 euroa. Haku on tällä hetkellä avoinna ja se on jatkuva. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja niistä päättää hyvinvointilautakunta.

Suurtapahtuma-avustus on tarkoitettu oikeuskelpoisille yhteisöille, kuten rekisteröidyille yhdistyksille, osuuskunnille, säätiöille ja yrityksille, joiden suunniteltu tapahtuma sijoittuu Kangasalle. Avustusta voidaan myöntää yhdelle tai useammalle järjestäjälle. Hakemus tulee toimittaa sähköisellä lomakkeella osoitteessa ttps://www.kangasala.fi/suurtapahtumaavustus.


Suurtapahtuma-avustusten tavoitteena on mahdollistaa Kangasalle erilaisia kohderyhmiä kiinnostavia tapahtumia, jotka mm. edistävät matkailua ja elinkeinotoimintaa, luovat myönteistä kaupunkikuvaa ja lisäävät kaupungin veto-, pito- ja lumovoimaa. Tapahtumakoordinaattori Jasmine Pajari kertoo, että Kangasalasta halutaan tehdä tapahtumien kaupunki ja suurtapahtuma-avustuksen myötä kaupunki on valmis panostamaan tähän entistä kovemmin.


Suurtapahtuma-avustuksen saajien kanssa laaditaan yhteistyösopimus kaupungin ja toimijan välille. Osa avustuksesta voidaan maksaa etukäteen yhteistyösopimuksessa määritellyin ehdoin. ’’Tapahtumaa ei siis tarvitse järjestää tänä vuonna, vaan tukea voi hakea ensi vuoden tapahtumalle.’’ Pajari tarkentaa.


’’Odotusarvo on, että yhä useampi tapahtumajärjestäjä aktivoituisi Kangasalla. Uskon, että rahallisen tuen ja uuden yhteistyömuodon myötä Kangasalla tullaan näkemään entistä monipuolisempia ja rohkeampia tapahtumia. Nyt jos koskaan kannattaa ideoida ja kokeilla oman tapahtumaidean mahdollisuuksia.’’ Pajari summaa.

Lisätiedot:
Anna Toiva, kulttuurikoordinaattori, anna.toiva@kangasala.fi, puh. 044 481 3020
Jasmine Pajari, tapahtumakoordinaattori, jasmine.pajari@kangasala.fi, puh. 044 481 3050

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasalan kaupunki
Kangasalan kaupunki
Kunnantie 1
36201 Kangasala

03 5655 3000http://www.kangasala.fi

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Kangasalan keskustan odotetut kaupunkipientalotontit ovat nyt haettavissa2.2.2023 16:20:53 EET | Tiedote

Urheilutien kaava-alueella, aivan Kangasalan keskustan ja sen palveluiden sekä puistoalueiden ja uimarannan tuntumassa sijaitsevat kaupunkipientalotontit tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden keskusta-asumiselle. Alueelta luovutettavien tonttien rakennusoikeudet vaihtelevat 160–252 kerrosalaneliömetrin (k-m2) välillä ja ne tulevat lisäämään isojen asuntojen määrää keskustan läheisyydessä. Kangasalan kaupunki on luovuttanut keskustan Urheilutien kaava-alueelta haettavaksi yhteensä 18 kaupunkipientalotonttia, joista 12 luovutetaan yksityisille rakentajille helmikuun 2023 aikana ja loput kuusi yhtiömuotoiseen rakentamiseen hieman myöhemmin. Tonttihaku Tonttihaku on käynnissä ja jatkuu 8.2. klo 15 asti. Hakemuksen voi jättää sähköisellä tonttihakulomakeella, joka löytyy myös kaupungin verkkosivuilta: kangasala.fi/urheilutie. Samasta osoitteesta löytyvät myös tonttien tiedot, havainnevideo, linkki asemakaavaan, rakentamistapaohjeeseen ja tonttihakulomakkeeseen sekä tonttihakuun liittyvät yht

Ellintien kaavavalitus on peruttu - K-Supermarketin laajentaminen mahdollistuu1.2.2023 13:50:36 EET | Tiedote

Aiemmin käsittelyssä ollutta Ellintien kaavaa koskeva valitus on peruttu, joten kaavan vahvistuminen mahdollistaa omalta osaltaan keskustan kehittämisen suunnitelmien mukaan. Ellintien kaava koskee keskustan korttelin 346 osaa ja siihen liittyviä katualueita. Kaavassa alueen rakennusoikeus kasvaa 2400 kerrosneliömetristä yhteensä 7800 kerrosneliömetriin mahdollistaen kaupan laajentamisen Citymarket-mittakaavaan. - Tämä on merkittävä askel eteenpäin keskustan kehittämisen kannalta. Kaava mahdollistaa paljon toivotun kaupan tilojen huomattavan laajentamisen. Alueelta päästään myös purkamaan tyhjillään olevat rakennukset ja lisäämään Keskon pysäköintialuetta heidän aikataulunsa mukaan. Kaava mahdollistaa myös Tampereentien alikulun rakentamisen Tampereentien toisellekin puolelle. Kangasalan keskustan palveluiden tarjonnan kasvu lisää osaltaan keskustan pito- ja vetovoimaa, elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala kertoo. Linkki aiempaan tiedotteeseen: https://www.kangasala.fi/ajankohtaista/ka

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme