Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kanneltalo kutsuu kaikki itsenäisyyspäivän juhlaan 6.12.2019

Jaa

Kanneltalo kutsuu kaikki yhteiseen juhlaan itsenäisyyspäivänä. Jo kolmatta kertaa järjestetty lämminhenkinen juhla on maksuton ja kaikille avoin.

Illan ohjelmassa Kanneltalon kahvilan stagella esiintyvät muun muassa Helsinki Klezmer Kapelye ja Resting Bitches yhtyeet sekä Kaj Chydeniuksen musiikkia esittävä Ritva Koskensuu Trio. Lapsille on tarjolla Nukketeatteri Sytkyjen esitys Auditoriossa. Avoimissa työpajoissa voi valmistaa oudon ja kauniin juhlakoristeen kierrätysmateriaaleista, taitella origameja tai valmistaa yhdessä rintamerkkejä.

Ohjelma jatkuu klo 19 asti. Yhteiseen juhlabuffettiin voi halutessaan tuoda suolaista tai makeaa syötävää ja alkoholitonta juotavaa.

Kaikkien itsenäisyyspäivän ohjelman tuottaa Pand – taiteilijat rauhan puolesta. Mukana tapahtumassa ovat myös D-asema, Lännen aikuissosiaalityö, Länsi-Helsingin seurakunnat, Kansallisteatterin Kaarela-hanke ja Kanneltalo.

OHJELMA:
klo 16–16.30 Resting Bitches
klo 16.30 Tervetulosanat
klo 16.30–16.50 Nukketeatteri Sytkyt: Juhlitaan Minnaa!
klo 16.35–16.40 Arja Pekurinen ja Riku Räihä: Kuolemattomat tyrannit
klo 16.45–17.30 Ritva Koskensuu Trio: Oi elämän kevät
klo 17 Arja Pekurinen: Kohottavaa sanataidetta
klo 17.30–18 Tanssitaiteilija Sakari Kinnunen
klo 18–19 Helsinki Klezmer Kapelye

Työpajat klo 16–19
Origamityöpaja (Eeva-Helena Inomaa)
Kaunista ja outoa -koristetyöpaja (Anne Rossi-Horto)
Pinssityöpaja

Juhlabuffet klo 17–19
Tarjoilun toteuttaa Labby Catering 
Halutessasi voit tuoda yhteiseen juhlabuffettiin suolaista tai makeaa syötävää ja alkoholitonta juotavaa. Tarjottavat voi tuoda Kanneltaloon vahtimestareille samana päivänä klo 12 alkaen tai juhlaan tullessa.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kanneltalon johtaja Ia Pellinen
ia.pellinen@hel.fi
040 168 6270

Viestintäsuunnittelija Anne Malmström
anne.malmstrom@hel.fi
040334 1089
Helsingin kaupunki, Kulttuuri ja vapaa-aika, Viestintä- ja markkinointi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kanneltalo on rouhea teatteri- ja konserttitalo, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, 13 minuutin junamatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta.

kanneltalo.fi
Kanneltalo Facebookissa
Kanneltalo Instagramissa

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso. Kanneltalo kuuluu kulttuurin palvelukokonaisuuteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

The BioArt exhibition Criss-Crossing Ecologies leads viewers to deeper questions about the ecosystem.31.7.2020 14:04:05 EESTPress release

This August, six internationally renowned BioArt artists come together to form the Criss-Crossing Ecologies exhibition at Annantalo. The environmental crisis has amplified the need to examine and reflect on our living environment – also through art. The exhibition is aimed for children and young people, providing opportunities to encounter and discuss complex and difficult topics responsibly, as a part of a multidisciplinary cultural education.

Utställningen Kors och tvärs om ekologin leder med hjälp av biokonst till djupare frågor kring ekosystemet31.7.2020 10:00:00 EESTTiedote

I Annegårdens galleri öppnas i augusti utställningen Kors och tvärs om ekologin med internationellt kända konstnärer. Miljökrisen har väckt ett behov av att undersöka och tänka kring vår levnadsmiljö, också genom konsten. Utställningen på Annegården är riktad till barn och unga och erbjuder möjligheter att bemöta komplicerade och svåra ämnen med hjälp av tvärkonstnärlig och -vetenskaplig kulturfostran.

Poikkipolkuja ekologiaan -näyttely johdattaa biotaiteen keinoin syvempiin kysymyksiin ekosysteemistä31.7.2020 10:00:00 EESTTiedote

Annantalon galleriassa avautuu elokuussa kansainvälisesti tunnettujen biotaiteilijoiden näyttely Poikkipolkuja ekologiaan. Ympäristökriisi on herättänyt tarpeen tutkia ja miettiä elinympäristöämme myös taiteen kautta. Annantalon erityisesti lapsille ja nuorille suunnattu näyttely antaa mahdollisuuksia kohdata monimutkaisia ja vaikeitakin aiheita osana vastuullista poikkitaiteellista ja -tieteellistä kulttuurikasvatusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme