Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kanneltalo kutsuu kaikki itsenäisyyspäivän juhlaan 6.12.2019

Jaa

Kanneltalo kutsuu kaikki yhteiseen juhlaan itsenäisyyspäivänä. Jo kolmatta kertaa järjestetty lämminhenkinen juhla on maksuton ja kaikille avoin.

Illan ohjelmassa Kanneltalon kahvilan stagella esiintyvät muun muassa Helsinki Klezmer Kapelye ja Resting Bitches yhtyeet sekä Kaj Chydeniuksen musiikkia esittävä Ritva Koskensuu Trio. Lapsille on tarjolla Nukketeatteri Sytkyjen esitys Auditoriossa. Avoimissa työpajoissa voi valmistaa oudon ja kauniin juhlakoristeen kierrätysmateriaaleista, taitella origameja tai valmistaa yhdessä rintamerkkejä.

Ohjelma jatkuu klo 19 asti. Yhteiseen juhlabuffettiin voi halutessaan tuoda suolaista tai makeaa syötävää ja alkoholitonta juotavaa.

Kaikkien itsenäisyyspäivän ohjelman tuottaa Pand – taiteilijat rauhan puolesta. Mukana tapahtumassa ovat myös D-asema, Lännen aikuissosiaalityö, Länsi-Helsingin seurakunnat, Kansallisteatterin Kaarela-hanke ja Kanneltalo.

OHJELMA:
klo 16–16.30 Resting Bitches
klo 16.30 Tervetulosanat
klo 16.30–16.50 Nukketeatteri Sytkyt: Juhlitaan Minnaa!
klo 16.35–16.40 Arja Pekurinen ja Riku Räihä: Kuolemattomat tyrannit
klo 16.45–17.30 Ritva Koskensuu Trio: Oi elämän kevät
klo 17 Arja Pekurinen: Kohottavaa sanataidetta
klo 17.30–18 Tanssitaiteilija Sakari Kinnunen
klo 18–19 Helsinki Klezmer Kapelye

Työpajat klo 16–19
Origamityöpaja (Eeva-Helena Inomaa)
Kaunista ja outoa -koristetyöpaja (Anne Rossi-Horto)
Pinssityöpaja

Juhlabuffet klo 17–19
Tarjoilun toteuttaa Labby Catering 
Halutessasi voit tuoda yhteiseen juhlabuffettiin suolaista tai makeaa syötävää ja alkoholitonta juotavaa. Tarjottavat voi tuoda Kanneltaloon vahtimestareille samana päivänä klo 12 alkaen tai juhlaan tullessa.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kanneltalon johtaja Ia Pellinen
ia.pellinen@hel.fi
040 168 6270

Viestintäsuunnittelija Anne Malmström
anne.malmstrom@hel.fi
040334 1089
Helsingin kaupunki, Kulttuuri ja vapaa-aika, Viestintä- ja markkinointi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kanneltalo on rouhea teatteri- ja konserttitalo, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, 13 minuutin junamatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta.

kanneltalo.fi
Kanneltalo Facebookissa
Kanneltalo Instagramissa

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso. Kanneltalo kuuluu kulttuurin palvelukokonaisuuteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Savoy-teatteri teki kaikkien aikojen kävijäennätyksen 201917.1.2020 12:07:07 EETTiedote

Savoy-teatterin kävijämäärä kasvoi viime vuonna ennätykselliseen lukuun 120 100. Viime vuosi oli muutoinkin Savoy-teatterille menestyksekäs: ensi kertaa järjestetty Savoy JAZZFest keräsi salit täyteen ja sai kriitikoilta loistavat arviot. Muita yleisömenestyksiä olivat mm. maailmanmusiikkikonsertit, joiden esiintyjinä olivat The Mystery of Bulgarian Voices ja Gisela João, Fado Flamenco -esitykset, UMO Helsinki Jazz Orchestran lounaskonsertit sekä kotimaisten artistien Juha Tapion ja Anneli Saariston konsertit.

Helsingfors valdes till Finlands aktivaste kommun på Idrottsgalan i går17.1.2020 09:23:39 EETTiedote

Helsingfors är Finlands aktivaste kommun 2019 och tilldelades Uno-priset vid Idrottsgalan den 16 januari 2020 i går kväll. Helsingfors lyckades övertyga juryn med sin ambitiösa vilja att lösa problemet med orörlighet. Rörligheten har prioriterats i stadsstrategin och är därför en gemensam fråga för alla stadens tjänster. Rörligheten återspeglas i stadsbornas liv i såväl hemvården, daghemmen, stadsmiljön, skolorna som inom barnrådgivningen och biblioteken. Dessutom erbjuder stadens 100-åriga idrottstjänster upplevelser för stadsborna i form av mer än 10 miljoner årliga idrottsbesök.

Helsinki valittiin Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa17.1.2020 09:00:00 EETTiedote

Helsinki on Suomen Liikkuvin kunta vuonna 2019. Uno-palkinto luovutettiin kaupungille Urheilugaalassa 16.1.2020. Helsinki onnistui vakuuttamaan raadin kunnianhimoisella tahtotilallaan ratkaista liikkumattomuuden ongelma. Liikkuminen on nostettu kaupunkistrategian painopisteeksi ja siten kaikkien kaupungin palveluiden yhteiseksi asiaksi. Liikkuminen näkyy kaupunkilaisten elämässä niin kotihoidossa, päiväkodeissa, kaupunkiympäristössä, kouluissa, neuvoloissa, kuin kirjastoissakin. Lisäksi 100-vuotisjuhlaansa viettäneet liikuntapalvelut tarjoavat kaupunkilaisille elämyksiä vuosittain yli 10 miljoonan käyntikerran edestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme