Dominikaaninen tasavalta

Kansainvälinen julkaisu nosti Dominikaanisen tasavallan ensi vuoden merkittävimpien matkakohteiden listalle

Jaa

Dominikaaninen tasavalta on nostettu yhdeksi Condé Nast Traveler -lehden ensi vuoden mielenkiintoisimmista matkakohteista. Matkailutrendejä luovan lehden mukaan perheystävälliset lomakeskukset ja kestävän kehityksen aloitteet tekevät Dominikaanisesta tasavallasta erityisen kiinnostavan.

Dominikaaninen tasavalta on yksi 21:stä kansainvälisesti tunnustetun Condé Nast Traveler -matkailulehden valitsemasta vuoden 2021 mielenkiintoisimmasta matkakohteesta, jossa maailmantilanteen toivotaan vakiintuneen. Condé Nast Traveler listaa Dominikaanisen tasavallan valteiksi kansallispuistot, mangrovemetsät, laguunit ja pitkät rannat, joilla voi tehdä tuttavuutta muun muassa ryhävalaiden kanssa. Lehden mukaan Hispaniolan saarella Karibialla sijaitsevan Dominikaanisen tasavallan lomakeskusten vahvuus on myös kestävyys.

Kauniista rannoista tunnetussa Dominikaanisessa tasavallassa erinomaisia elämyksiä voi kokea myös sisämaassa ja vuorilla, missä on mahdollista viettää yö esimerkiksi ekomökissä. Luonnonsuojelu on tärkeällä sijalla Dominikaanisessa tasavallassa. Kestävyysaloitteilla paikalliset toimijat ovat ottaneet tehtäväkseen pitää huolta ja hoitaa muun muassa koralliriuttoja ja meriekosysteemiä.

Perheystävälliset lomakeskukset

Condé Nast Traveler nostaa Dominikaanisen tasavallan vahvuudeksi myös perheystävälliset hotellit. Erityisen ihastunut lehti on Playa Grandeen, jossa vanhan maailman yhdeksälle bungalowille on annettu uusi elämä ainutlaatuisena pakopaikkana perheille.

Playa Grande sijaitsee saaren pohjoisrannikolla, joka on rauhallisempi kuin etelän lomakohteet, kuten suosittu Punta Cana. Playa Grandella on mahdollista irrottautua kaikesta ja keskittyä vain maahan putoavien kookospähkinöiden ääniin. Ilmeisiin retkikohteisiin kuuluvat valaiden tarkkailu, pyöräily läheisiin pieniin kyliin ja patikointi sademetsän läpi. Ruoka on herkullista ja yksinkertaista. Lähiympäristön rantaravintoloissa on runsaasti mahdollisuuksia hummerilounaiden ja drinkkien nauttimiseen merimaisemien äärellä.

Covid-19-aloitteet

Dominikaaninen tasavalta käynnisti syyskuussa joukon aloitteita, joilla vastataan matkailualan haasteisiin Covid-19-pandemian aikana ja varmistetaan, että maa on turvallinen matkakohde. Kaikille hotelleissa majoittuville matkailijoille tarjotaan muun muassa väliaikaisesti voimassa oleva tukiohjelma, joka pitää sisällään tarvittaessa etälääketieteen palvelut ja majoituksen pitkäaikaiseen oleskeluun. Tuella katetaan myös lentojen vaihtamisesta aiheutuvat kustannukset mahdollisessa koronavirustilanteessa. Tukiohjelma tarjotaan vierailijoilla maksutta tämän vuoden joulukuun loppuun saakka. Dominikaaninen tasavalta vastaa ohjelman kustannuksista sataprosenttisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Dominican Republic Tourist Office Tukholmassa
Jarolin De la Cruz, johtaja
Sähköposti: j.delacruz@godominicanrepublic.com
Puhelin: +46 8 120 205 37

Target Tourism, Trade & Press
Pia Klitten Sørensen
Sähköposti: pia@target-tourism.dk
Puhelin: +45 8680 1025, matkapuhelin +45 2452 1025

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Dominikaaninen tasavaltaDominikaaninen tasavalta
Vertaansa vailla oleva Dominikaaninen tasavalta tunnetaan upeista retkistä, rikkaasta kulttuurista, loputtomista mukavuuksista ja ympärivuotisesta täydellisestä ilmastosta. Dominikaaninen tasavalta on helposti saavutettavissa suorilla lennoilla suurimmilta lentoasemilta. Se on ihanteellinen keidas niin pariskunnille, perheille kuin julkisuuden henkilöille. Dominikaaninen tasavalta tarjoaa vaellusreittejä, koskemattomia rantoja, maailmanluokan golfkenttiä sekä monipuolisia ja ylellisiä majoitusvaihtoehtoja. Maa tarjoaa mahdollisuuden tutkia vuosisatoja vanhoja pyhäinjäännöksiä, juhlia, nauttia ekoturismista upeissa kansallispuistoissa, vuoristossa ja jokimaisemissa. Dominikaanista tasavaltaa ympäröi Karibianmeri etelässä ja Atlantin valtameri pohjoisessa. Maa tarjoaa erilaisia ​​urheilu-, virkistys- ja viihdemahdollisuuksia, ylellisiä kulttuurielämyksiä, kuten tanssia, karnevaaleja sekä dominikaanisia erikoisuuksia, kuten sikareita, rommia, suklaata, kahvia, meripihkaa ja larimaria. Seikkailunhaluisten Puerto Platassa, vehreässä Samanassa, historiallisessa Santo Domingossa, aurinkoisessa Punta Canassa, ylellisessä La Romanassa, vilkkaalla Barahonassa ja muilla alueilla on jokaisella tarjottavaa erityyppisille matkustajille ja budjeteille.

Rannikolta rannikolle ulottuvien monien matkailumahdollisuuksien lisäksi Dominikaaninen tasavalta tunnetaan myös lämminhenkisistä ja vieraanvaraisista ihmisistään. Dominikaaniseen tasavaltaan on helppo tulla ja maa tarjoaa houkuttelevat puitteet lomailuun. Maassa on kahdeksan kansainvälistä lentoasemaa ja yhdeksän eri ekologista vyöhykettä. Lue lisää ja aloita lomasi suunnittelu Dominikaanisessa tasavallassa matkailuministeriön virallisilta nettisivuilta: www.godominicanrepublic.com

Lataa Go Dominican Republic -sovellus, joka on saatavana App Storesta ja Google PlaystaSeuraa meitä Twitterissä GoDomRep ja Instagramissa GoDominicanRepublic. Tykkää meistä Facebookissa GoDominicanRepublic facebook/godominicanrepublic

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Dominikaaninen tasavalta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme