Pirkanmaan hyvinvointialue

Kansalaisinfo 13.1.2022: Kysy hyvinvointialueesta ja aluevaaleista Pirkanmaalla

Jaa

Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen korkein päättävä elin, aluevaltuusto, valitaan aluevaaleissa tammikuussa 2022.

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää 13.1.2022 klo 18-19 Teamsin välityksellä kansalaisinfon, jossa vastataan mahdollisimman moneen ennakkoon ja tilaisuuden aikana lähetettyyn kysymykseen koskien Pirkanmaan hyvinvointialuetta sekä aluevaaleja. ​

​Kysymyksiin ovat vastaamassa Pirkanmaan hyvinvointialueen muutosjohtajat Jukka Alasentie ja Jaakko Herrala. ​

​Tilaisuuteen voi lähettää kysymyksiä etukäteen 12.1. mennessä: https://bit.ly/3siM6hk​

​Tilaisuutta voit seurata 13.1.2022 klo 18: https://bit.ly/3ehz2jO

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme