Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kansalaisopistoon ilmoittautuminen alkaa Vaasassa 16.8.

Jaa

Ilmoittautuminen Vaasan kansalaisopisto Alman kursseille alkaa maanantaina 16.8. klo 16. Kurssitarjontaan voi tutustua jo etukäteen verkossa.

Kursseille voi ilmoittautua 16.8. alkaen osoitteessa opistopalvelut.fi/vaasa sekä puhelimitse kansalaisopisto Alman palvelupisteeseen.

Painettu kurssiesite jaetaan viikolla 32 jokaiseen kotitalouteen Vaasassa ja Kyrönmaalla. Kurssitarjontaan voi tutustua etukäteen myös verkossa, osoitteessa opistopalvelut.fi/vaasa.

Satoja mahdollisuuksia kehittää itseään ja osaamistaan

Kansalaisopisto Almalla on syyskaudelle tarjolla yhteensä noin 600 kurssia.

- Olemme lisänneet terveyttä edistävien ja hyvinvointikurssien määrää, ja lapsille suunnattujen kurssien sekä ruoanvalmistuskurssien tarjonta on myös monipuolistunut paljon. Lisäksi ulkona pidettäviä kursseja on nyt enemmän kuin aiemmin, kertoo kansalaisopisto Alman rehtori Sannasirkku Autio.

Kansalaisopistossa järjestetään tuttuun tapaan myös yleisöluentoja. Vaasassa vierailevat syksyn aikana muun muassa elokuvaohjaaja Klaus Härö (8.12.) sekä tietokirjailija, dramaturgi Juhani Koivisto (13.10., aiheena Alma Kuula).

Yhteyshenkilöt

rehtori Sannasirkku Autio, puh. 0400 299 826, sannasirkku.autio@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme