Aviador Kustannus

Kantapöytä on aikamatka 60-luvulle

Jaa
Jyrki Pellisen uusin runokokoelma kuljettaa lukijan 1960-luvun tunnelmiin, jossa seikkailevat Pentti Saarikoski ja muut aikalaisystävät.
Kansi: Saara Hankama
Kansi: Saara Hankama

Jyrki Pellisen runokokoelma Kantapöytä on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Jyrki Pellinen (s. 1940) palaa uusimmassa teoksessaan 1960-luvun muistoihin, aikaan jolloin elämä oli yhtä runoa. Nuori runoilija istuu ravintoloissa ja kirjoittaa koko ajan. Aika on avara _ ja mieli; kaikesta keskustellaan, kaikesta kirjoitetaan ”ikkunat ja ovet auki maailmaan”. Vanhat ystävät Pentti Saarikoski, Kalevi Seilonen ja Pekka Parkkinen heräävät eloon Pellisen tarkkasilmäisessä ja -korvaisessa sanataiteessa.

Jyrki Pellinen (s. 1940) julkaisi ensimmäisen runokokoelmansa vuonna 1962. Sen jälkeen
hän on jatkanut herkeämättä omaleimaista, taiteellisia kompromisseja kaihtavaa taidettaan.
Tuloksena on ollut yli sata kaunokirjallista teosta – sekä lyriikkaa että proosaa.

PELLINEN, JYRKI : Kantapöytä
79 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523811607
Ilmestymisaika: Maaliskuu 2023

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Saara Hankama
Kansi: Saara Hankama
Lataa
Jyrki Pellisen kuva © Ari Haimi
Jyrki Pellisen kuva © Ari Haimi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme