Pirkanmaan ELY-keskus

Kantatie 66 poikki Yrösjoen siltatyömaan vuoksi

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii Orivedellä Yrösjoen putkisillan. Siltatöiden ajaksi kantatie 66 liikenne ohjataan kiertotielle.

Orivedellä kantatie 66 alittava, vuonna 1968 rakennettu teräsputkisilta korvataan uudella teräsputkella. Tie joudutaan sulkemaan liikenteeltä tietyön ajaksi, mistä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle.

Putkisillan korjaustöiden ajan liikenteen käytössä on puolentoista viikon ajan kiertotie Mäntäntien (Kantatie 58) ja Juupajoen Asemantien–Sahantien (Maantie 3413 ) kautta. Tie on suljettu liikenteeltä maanantain 19.9. klo 8.00 ja keskiviikon 28.9. klo 22.00 välisenä aikana.

Kantatie 66:lla tehtävä teräsputkisillan uusiminen sisältyy Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Yrösjoen siltatyö valmistuu Orivedellä kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216

Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097

Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy, p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme