Pirkanmaan ELY-keskus

Karkuntie katkaistaan helatorstaiviikolla Sastamalassa rumputöiden vuoksi

Jaa
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii helatorstaiviikolla Sastamalan Karkussa kaksi Karkuntien alittavaa tierumpua. Tietöiden vuoksi Karkuntie on poikki lähes viikon ajan.

Toukokuun puolivälissä Sastamalan Karkussa uusitaan kaksi Karkuntien (Maantien 2505) alittavaa tierumpua. Tietöiden vuoksi tie katkaistaan, ja ajoneuvoliikenne ohjataan kiertoreitille. Kevyelle liikenteelle järjestetään erillinen kiertoyhteys Karkuntien pohjoisreunaan.

Tietyöstä haittaa liikenteelle

Rumpujen vaihtotyö tehdään Karkussa helatorstaiviikolla 15.5.–20.5. välisenä aikana. Tie on rummun kohdalta suljettu maanantaista 15.5. klo 9.00 lähtien lauantaiaamuun 20.5. klo 9.00 saakka.

Ajoneuvoliikenteen käytössä on silloin Sastamalantien (Maantie 249) ja Karkun keskustan välillä opastettu kiertotiereitti viiden päivän ajan Maakunnantien (Maantie 2496) kautta. Kevyt liikenne ohjataan työkohteiden ohi Karkuntien pohjoispuolella kulkevaa pururataa pitkin.

Tietyöt sisältyvät Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy. ELY-keskus pahoittelee tietöistä liikenteelle koituvaa haittaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097
Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme