Kokkolan kaupunki

Karleby stad har tagit i bruk en Whistleblowing-anmälningskanal

Dela
Staden har tagit i bruk en elektronisk Whistleblowing-anmälningskanal. Via den kan man rapportera om misstanke om eventuell överträdelse eller om överträdelse.

Med hjälp av kanalen förbättrar vi ytterligare ansvarsfullheten i vår verksamhet. Kanalen baserar sig på EU:s så kallade visselblåsardirektiv och säkerställer att man tryggt kan rapportera om överträdelser. 

All annan respons, idéer eller kritik som gäller stadens verksamhet lämnas och behandlas också i fortsättningen via stadens elektroniska responstjänst. 

Kontakter

Intern revisor Mia Försti, 044 780 9603, mia.forsti@kokkola.fi

Länkar

Om

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Följ Kokkolan kaupunki

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kokkolan kaupunki

Kokkolan tilikaudesta 2022 muodostui ylijäämäinen23.3.2023 16:00:00 EET | Tiedote

Vuotta 2022 heijasti vahvasti kasvanut epävarmuus, niin maailmantaloudessa kuin geopoliittisestikin Venäjän hyökkäyssodan vuoksi. Epävarmuudenkin vallitessa Kokkolan kaupungin tilikaudesta muodostui ylijäämäinen. Tilinpäätössiirtojen jälkeen kaupungin ja liikelaitoksen tilikauden ylijäämäksi muodostui 8,5 miljoonaa euroa, ja ylijäämä kasvoi viime vuoteen verrattuna 48,8 %. Kaupunginhallitus käsittelee tilinpäätöksen maanantaina 27.3.2023 kokouksessaan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum