Basam Books

Karma-ajattelusta apua oman itsetuntemuksen syventämiseen!

Jaa

Uudenlaisia näkemyksiä ja unohdettua tietoa esiin tuova kirja on välttämätön lisä jokaisen astrologiasta ja karma-ajattelusta kiinnostuneen lukulistalle.

”Karma-astrologian avaimet” (Basam Books 2021)
”Karma-astrologian avaimet” (Basam Books 2021)

Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa? Millä tavoin karma-astrologiaa voi hyödyntää oman itsetuntemuksensa syventämisessä?

Sekä karma-ajattelu sekä astrologia keräävät jatkuvasti enemmän kiinnostusta osakseen. Anne Sundellin, Johanna Vilénin ja Liisa Wiikin Karma-astrologian avaimet (Basam Books 2021) kertoo, miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa.

Käytännön tulkinnallisten työkalujen lisäksi teos tutustuttaa lukijansa karma-astrologian kehitykseen sekä Suomessa että muualla päin maailmaa. Kirja sisältää materiaalia, jota ei ole aikaisemmin julkaistu suomen kielellä. Kirjassa muun muassa valaistaan psykologian tärkeää roolia astrologian kehityksessä.

Kuinka moni tietää, että Carl Jung oli myös astrologi? Tai että keskiajalla Suomessa vaikutti maailmankuulu astrologi?

”Karma on matka omaan itseen.”

Kirjailijoista

Anne Sundell on valtiotieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja kirjailija, jolla on kansainvälinen astrologinen koulutus. Johanna Vilén on kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja astrologi. Liisa Wiik on filosofian maisteri sekä kieltenopettaja ja hän opiskelee parhaillaan astrologisessa koulutusohjelmassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:

Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

”Karma-astrologian avaimet” (Basam Books 2021)
”Karma-astrologian avaimet” (Basam Books 2021)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme