Karmakiller on rohkeasti erilainen joogatapahtuma

Jaa

Lokakuussa Messukeskuksessa järjestettävä, kansainväliselle yleisölle suunnattu Karmakiller Yoga Festival yhdistää urbaania kaupunkikulttuuria ja joogan perinteitä. Sisällöt kurottavat liikuntalääketieteestä joogafilosofiaan ja vauhdikkaisiin eri lajien harjoitustunteihin. Karmakiller järjestetään 19.-20.10. samaan aikaan I love me -messujen kanssa.

Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.

Karmakiller on Skandinavian ensimmäinen joogan ammattilaisille ja lajia pidempään harjoittaneille suunnattu joogatapahtuma. Opettajat, luennoitsijat ja esiintyjät edustavat kaikki oman aihealueensa ykkösosaamista. Mitään tapahtuman joogatunneista, työpajoista tai luennoista ei ole koskaan aiemmin esitetty Suomessa. Joogit saavat Karmakillerissä uutta inspiraatiota niin Kalevalasta, kiinalaisesta lääketieteestä kuin kehonpainoharjoittelustakin.

– Karmakiller tarjoaa kauan kaivattua laatua lajin harrastajille. Vihdoin meillä on hyvinvoinnin, joogan ja liikunnan tapahtuma, joka kokoaa saman katon alle tutkijat, harrastajat ja maan kokeneimmat opettajat. Uskon, että tapahtumasisällöt vetävät myös paljon ulkomaisia joogaturisteja mukaan. Messukeskus antaa kaiken aikaa kasvavalle tapahtumalle loistavat puitteet, Karmakiller-tapahtuman tuottaja Mia Jokiniva kertoo.

Joogatraditiota modernilla twistillä

Karmakillerin tämän vuoden teema on SHIFT, joka viestii rohkeudesta katsoa joogaa ja sen kehittymistä uusin silmin. Karmakiller ammentaa sisältönsä perinteisten joogasuuntauksien ja modernin tutkimuksen kohtaamisesta. Molemmat tarjoavat tämän päivän ihmiselle keinoja jaksaa omassa arjessa; pienin mutta tärkein muutoksin. 

– SHIFT tarkoittaa ennen kaikkea aktiivista, itse ja yhdessä aiheutettua muutosta. Joogasta on tullut viime vuosina hyvinvoinnin valtavirtaa, ja sen erilaiset työkalut ovat tuttuja Piilaaksosta Pieksämäelle. Myös yliopistotutkimus on siirtynyt viime vuosina isosti joogakentälle, ja se karistaa vauhdilla viimeisiäkin ituhippeilyn mielikuvia lajin harteilta. Olen iloinen nähdessäni, että laji tarjoaa elämänsisältöä ja hyvinvointia koko ajan kasvavalle suomalaiselle harrastajajoukolle, sekä samalla myös pääelinkeinon yhä useammalle joogayrittäjälle, Jokiniva summaa.

Karmakillerin esiintyjäkaarti on vakuuttava, mukana on lähes 30 huippuosaajaa tutkijoista opettajiin. Luento-ohjelmassa on monipuolisesti aiheita muun muassa joogan anatomiasta, joogayrittäjän mahdollisuuksista ja joogasta osana tulevaisuuden terveydenhuoltoa. Tunnetuimpia vieraita ovat Ruotsin maineikkaimpiin joogaopettajiin kuuluva Ulrika Norberg, joka aloitti uraauurtavan työn joogan tuomiseksi Skandinaviaan jo 30 vuotta sitten. Ulrica on kirjoittanut useita suomeksikin käännettyjä hittikirjoja joogasta. Kotimaisista huippuasiantuntijoista ja joogaohjaajista mukana ovat muun muassa Kaisa Jaakkola, Fatima Witick, Måns Broo, Jukka Rajala ja Deepthi (Kirsi Ranto).

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Karmakiller Yoga Festival järjestetään 19.–20.10. Messukeskuksessa samaan aikaan I love me -messujen kanssa. Karmakillerin liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn myös I love me -messuille.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

 

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fiwww.facebook.com/iloveme.fi   

IG: @iloveme_official

#iloveme2019

https://www.karmakillerfestival.com/

Kuvia I love me -messuilta 2018: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/I+love+me/Kuvat+I+Love+Me+18/

Kuvat

Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Keskiviikkona 3.6. vietetään Kansainvälistä messujen päivää teemalla 'Messut on avain talouden jälleenrakennukseen'1.6.2020 11:54:24 EESTTiedote

Keskiviikkona 3.6. juhlitaan messumediaa. Kansainvälisenä messujen päivänä halutaan nostaa esiin messujen valtaisaa merkitystä elinkeinoelämälle. Messuilla lanseerataan uutuudet, tehdään kauppaa, solmitaan merkittäviä sopimuksia ja luodaan uusia, tärkeitä kontakteja. Messutoiminnan hallittu käynnistäminen auttaisi koronakriisistä kärsivän talouselämän elvyttämiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme