Karmakiller on rohkeasti erilainen joogatapahtuma

Jaa

Lokakuussa Messukeskuksessa järjestettävä, kansainväliselle yleisölle suunnattu Karmakiller Yoga Festival yhdistää urbaania kaupunkikulttuuria ja joogan perinteitä. Sisällöt kurottavat liikuntalääketieteestä joogafilosofiaan ja vauhdikkaisiin eri lajien harjoitustunteihin. Karmakiller järjestetään 19.-20.10. samaan aikaan I love me -messujen kanssa.

Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.

Karmakiller on Skandinavian ensimmäinen joogan ammattilaisille ja lajia pidempään harjoittaneille suunnattu joogatapahtuma. Opettajat, luennoitsijat ja esiintyjät edustavat kaikki oman aihealueensa ykkösosaamista. Mitään tapahtuman joogatunneista, työpajoista tai luennoista ei ole koskaan aiemmin esitetty Suomessa. Joogit saavat Karmakillerissä uutta inspiraatiota niin Kalevalasta, kiinalaisesta lääketieteestä kuin kehonpainoharjoittelustakin.

– Karmakiller tarjoaa kauan kaivattua laatua lajin harrastajille. Vihdoin meillä on hyvinvoinnin, joogan ja liikunnan tapahtuma, joka kokoaa saman katon alle tutkijat, harrastajat ja maan kokeneimmat opettajat. Uskon, että tapahtumasisällöt vetävät myös paljon ulkomaisia joogaturisteja mukaan. Messukeskus antaa kaiken aikaa kasvavalle tapahtumalle loistavat puitteet, Karmakiller-tapahtuman tuottaja Mia Jokiniva kertoo.

Joogatraditiota modernilla twistillä

Karmakillerin tämän vuoden teema on SHIFT, joka viestii rohkeudesta katsoa joogaa ja sen kehittymistä uusin silmin. Karmakiller ammentaa sisältönsä perinteisten joogasuuntauksien ja modernin tutkimuksen kohtaamisesta. Molemmat tarjoavat tämän päivän ihmiselle keinoja jaksaa omassa arjessa; pienin mutta tärkein muutoksin. 

– SHIFT tarkoittaa ennen kaikkea aktiivista, itse ja yhdessä aiheutettua muutosta. Joogasta on tullut viime vuosina hyvinvoinnin valtavirtaa, ja sen erilaiset työkalut ovat tuttuja Piilaaksosta Pieksämäelle. Myös yliopistotutkimus on siirtynyt viime vuosina isosti joogakentälle, ja se karistaa vauhdilla viimeisiäkin ituhippeilyn mielikuvia lajin harteilta. Olen iloinen nähdessäni, että laji tarjoaa elämänsisältöä ja hyvinvointia koko ajan kasvavalle suomalaiselle harrastajajoukolle, sekä samalla myös pääelinkeinon yhä useammalle joogayrittäjälle, Jokiniva summaa.

Karmakillerin esiintyjäkaarti on vakuuttava, mukana on lähes 30 huippuosaajaa tutkijoista opettajiin. Luento-ohjelmassa on monipuolisesti aiheita muun muassa joogan anatomiasta, joogayrittäjän mahdollisuuksista ja joogasta osana tulevaisuuden terveydenhuoltoa. Tunnetuimpia vieraita ovat Ruotsin maineikkaimpiin joogaopettajiin kuuluva Ulrika Norberg, joka aloitti uraauurtavan työn joogan tuomiseksi Skandinaviaan jo 30 vuotta sitten. Ulrica on kirjoittanut useita suomeksikin käännettyjä hittikirjoja joogasta. Kotimaisista huippuasiantuntijoista ja joogaohjaajista mukana ovat muun muassa Kaisa Jaakkola, Fatima Witick, Måns Broo, Jukka Rajala ja Deepthi (Kirsi Ranto).

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Karmakiller Yoga Festival järjestetään 19.–20.10. Messukeskuksessa samaan aikaan I love me -messujen kanssa. Karmakillerin liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn myös I love me -messuille.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

 

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fiwww.facebook.com/iloveme.fi   

IG: @iloveme_official

#iloveme2019

https://www.karmakillerfestival.com/

Kuvia I love me -messuilta 2018: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/I+love+me/Kuvat+I+Love+Me+18/

Kuvat

Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suuret koeajopäivät tarjoavat koeajoon 100 moottoripyörää24.5.2019 11:19:24 EESTTiedote

Moottoripyörien suurissa koeajopäivissä on ajettavissa 100 erimallista moottoripyörää yhdeltätoista eri merkiltä. Mukana ovat BMW, BRP, Ducati, Harley-Davidson, Husqvarna, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph ja Yamaha. Koeajotapahtuma järjestetään Messukeskusten pysäköintialueilla keskiviikkona 5.6. Tampereella, torstaina 6.6. Turussa ja perjantaina 7.6. Helsingissä. Koeajopäivät näkyvät hienosti kaupunkikuvassa, kun liikenteessä on erityisen paljon uusia moottoripyöriä.

Messukeskus ja Healthtech Finland vahvistavat yhteistyötään terveysalan ammattitapahtumissa24.5.2019 10:57:33 EESTTiedote

Terveysteknologia on jatkossa vahvasti esillä Messukeskuksen terveysalan ammattitapahtumissa. Hammaslääkäripäiville, Lääkäri-tapahtumaan ja Sairaanhoitajapäiville toteutetaan yhteistyössä Healthtech Finlandin (Terveysteknologia ry) kanssa DigIT pop-up -alue, joka esittelee uusia teknologioita kehittäviä yrityksiä ja nostaa esiin innovaatioita ja ajankohtaisia puheenaiheita.

HIMSS & Health 2.0 European Conference at Messukeskus 11–13 June 2019: The Finland Pavilion programme has been announced22.5.2019 17:34:06 EESTTiedote

The HIMSS & Health 2.0 European Conference is the foremost event in digital health care in Europe and will be held in Finland for the first time from the 11th to the 13th of June 2019. Finnish health care companies will have a strong presence at the conference's largest country-specific stand, the Finland Pavilion, and its programme point. The stage programme will be an impressive cross-section of Finland's innovative health care expertise, which is among the best in the world.

HIMSS & Health 2.0 European Conference Messukeskuksessa 11.-13.6.2019: Suomi Paviljongin ohjelma on julkistettu21.5.2019 08:00:00 EESTTiedote

HIMSS & Health 2.0 European Conference on digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa 11.-13.6.2019. Suomalaiset alan yritykset esittäytyvät vahvasti konferenssin suurimmalla maaosastolla, Suomi Paviljongissa ja sen ohjelmalavalla. Lavaohjelma on vaikuttava läpileikkaus Suomen innovatiivisesta, maailman kärkeä edustavasta terveysosaamisesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme