Karmakiller on rohkeasti erilainen joogatapahtuma

Jaa

Lokakuussa Messukeskuksessa järjestettävä, kansainväliselle yleisölle suunnattu Karmakiller Yoga Festival yhdistää urbaania kaupunkikulttuuria ja joogan perinteitä. Sisällöt kurottavat liikuntalääketieteestä joogafilosofiaan ja vauhdikkaisiin eri lajien harjoitustunteihin. Karmakiller järjestetään 19.-20.10. samaan aikaan I love me -messujen kanssa.

Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.

Karmakiller on Skandinavian ensimmäinen joogan ammattilaisille ja lajia pidempään harjoittaneille suunnattu joogatapahtuma. Opettajat, luennoitsijat ja esiintyjät edustavat kaikki oman aihealueensa ykkösosaamista. Mitään tapahtuman joogatunneista, työpajoista tai luennoista ei ole koskaan aiemmin esitetty Suomessa. Joogit saavat Karmakillerissä uutta inspiraatiota niin Kalevalasta, kiinalaisesta lääketieteestä kuin kehonpainoharjoittelustakin.

– Karmakiller tarjoaa kauan kaivattua laatua lajin harrastajille. Vihdoin meillä on hyvinvoinnin, joogan ja liikunnan tapahtuma, joka kokoaa saman katon alle tutkijat, harrastajat ja maan kokeneimmat opettajat. Uskon, että tapahtumasisällöt vetävät myös paljon ulkomaisia joogaturisteja mukaan. Messukeskus antaa kaiken aikaa kasvavalle tapahtumalle loistavat puitteet, Karmakiller-tapahtuman tuottaja Mia Jokiniva kertoo.

Joogatraditiota modernilla twistillä

Karmakillerin tämän vuoden teema on SHIFT, joka viestii rohkeudesta katsoa joogaa ja sen kehittymistä uusin silmin. Karmakiller ammentaa sisältönsä perinteisten joogasuuntauksien ja modernin tutkimuksen kohtaamisesta. Molemmat tarjoavat tämän päivän ihmiselle keinoja jaksaa omassa arjessa; pienin mutta tärkein muutoksin. 

– SHIFT tarkoittaa ennen kaikkea aktiivista, itse ja yhdessä aiheutettua muutosta. Joogasta on tullut viime vuosina hyvinvoinnin valtavirtaa, ja sen erilaiset työkalut ovat tuttuja Piilaaksosta Pieksämäelle. Myös yliopistotutkimus on siirtynyt viime vuosina isosti joogakentälle, ja se karistaa vauhdilla viimeisiäkin ituhippeilyn mielikuvia lajin harteilta. Olen iloinen nähdessäni, että laji tarjoaa elämänsisältöä ja hyvinvointia koko ajan kasvavalle suomalaiselle harrastajajoukolle, sekä samalla myös pääelinkeinon yhä useammalle joogayrittäjälle, Jokiniva summaa.

Karmakillerin esiintyjäkaarti on vakuuttava, mukana on lähes 30 huippuosaajaa tutkijoista opettajiin. Luento-ohjelmassa on monipuolisesti aiheita muun muassa joogan anatomiasta, joogayrittäjän mahdollisuuksista ja joogasta osana tulevaisuuden terveydenhuoltoa. Tunnetuimpia vieraita ovat Ruotsin maineikkaimpiin joogaopettajiin kuuluva Ulrika Norberg, joka aloitti uraauurtavan työn joogan tuomiseksi Skandinaviaan jo 30 vuotta sitten. Ulrica on kirjoittanut useita suomeksikin käännettyjä hittikirjoja joogasta. Kotimaisista huippuasiantuntijoista ja joogaohjaajista mukana ovat muun muassa Kaisa Jaakkola, Fatima Witick, Måns Broo, Jukka Rajala ja Deepthi (Kirsi Ranto).

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Karmakiller Yoga Festival järjestetään 19.–20.10. Messukeskuksessa samaan aikaan I love me -messujen kanssa. Karmakillerin liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn myös I love me -messuille.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

 

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fiwww.facebook.com/iloveme.fi   

IG: @iloveme_official

#iloveme2019

https://www.karmakillerfestival.com/

Kuvia I love me -messuilta 2018: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/I+love+me/Kuvat+I+Love+Me+18/

Kuvat

Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessujen partnerimaa vuonna 2020 on Viro2.7.2019 10:00:00 EESTTiedote

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut on vahvistanut seuraavaksi partnerimaaksi Viron. Loppuvuoden ajan Viro-teemat ovat esillä messujen uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa. Tammikuussa Viro on keskeisesti näkyvillä sekä messujen lavaohjelmassa että osastoilla, jotta matkailualan ammattilaiset ja messukävijät voisivat lähemmin tutustua eteläisen naapurimaan uusiin nähtävyyksiin sekä aktiviteetti- ja majoituskohteisiin. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020. ”Viron valikoituminen partnerimaaksi on iloinen ja looginenkin uutinen ottaen huomioon, että ympäristötietoisuus ja vastuullinen matkailu kasvattavat suosiotaan”, Viron matkailun edistämiskeskuksen johtaja Margus Sameli sanoo. ”Vaikka kaukomatkalle lähtö onkin nykyisin helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen, ovat lähimatkailua suosivat matkailijat yksi matkailusektorin merkittävistä kuluttajaryhmistä.” ”Viro on monille Matkamessujen kävijöille tuttu maa, ja miellett

Helsingin Kirjamessujen lukupiirikirjoista neljä on esikoisteoksia27.6.2019 11:56:50 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut tarjoaa kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2019 kirjauutuuksista. Lukupiirikirjailijoita ovat Monika Fagerholm, Riitta Konttinen, Johanna Laitila, Laura Lindstedt, Jussi Nikkilä, Suvi Ratinen, Pajtim Statovci ja Aino Vähäpesola. Tänä vuonna lukupiireissä on entistä enemmän esikoisteoksia. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 24. – 27.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Monipuolisen harjoittelun fysiikkalajit esillä APCONissa elokuussa20.6.2019 15:04:13 EESTTiedote

Elokuussa Messukeskuksessa järjestettävä APCON tarjoilee kattauksen eri fysiikkalajien kisoja. Toiminnallisen harjoittelun Rebel Open CF Throwdown ja Street Workout Nordic Championships -kilpailut esittelevät lajien monipuolisuutta ja tuovat Suomeen myös kansainvälisiä huippuja. APCON on pohjoismaiden suurin voimailu- ja fitness-lajien tapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme