Juustoportti Oy

Kärsämäen Juustoportille Suomen suurin Teslan latausasema

Jaa

Juustoportin sähköautojen latauskeskittymät saavat merkittävä lisäyksen, kun Tesla avasi Suomen suurimman latausaseman Kärsämäen Juustoportille. Supercharger-verkosto saa joukkoonsa 12 uutta V3-laturia.

Kuva Kärsämäeltä.
Kuva Kärsämäeltä.

Supercharger-asema sijaitsee vilkasliikenteisten teiden, E75:n ja 28-tien risteyksessä, Juustoportilla. Paikka on optimaalinen sekä etelä-pohjois- että ja itä-länsi suunnassa matkaaville sähköautoilijoille. Juustoportin palvelut ovat käytettävissä latauksen ohessa.

Juustoportti on tehnyt vuosia yhteistyötä Teslan kanssa ja tiivis yhteistyö yritysten välillä jatkuu tulevaisuudessakin. Tällä hetkellä Teslan Superchargereita löytyy Jalasjärven, Kuopion ja Kärsämäen liikenneasemalta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva Kärsämäeltä.
Kuva Kärsämäeltä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Juustoportti Oy
Juustoportti Oy
Meijeritie 3
61600 Jalasjärvi

06-4566800https://www.juustoportti.fi

Juustoportti on vastuullinen perheyritys, joka on onnistunut luomaan ja ylläpitämään kasvua ja kehittymistä vaikeinakin vuosina. Tästä esimerkkinä on mm. hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, huomionosoitukset hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Vastuullisuus on kuulunut yrityksen arvoihin alusta saakka ja monipuoliset vastuullisuuden teot ovat yrityksen arkipäivää. Juustoportti on Euroopan ensimmäinen hyvinvointimeijeri, jonka kaikki tilat ovat eläinten hyvinvointia tarkastelevan Welfare Quality-sertifioinnin piirissä. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan, sekä vegetehtaan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme