Alko Oy

Karstulan Alko uudistuu

Jaa

Karstulan Alko on remontin vuoksi kiinni 31.5.–17.6. Uudistunut myymälä avautuu perjantaina 18.6. klo 10.

Karstulan Alko remontoidaan uuteen ilmeeseen, ja myymälä on kiinni 31.5.17.6. Uudistunut myymälä avautuu perjantaina 18. kesäkuuta klo 10. Lähimmät Alkot palvelevat Kyyjärvellä (Vaasantie 2 ) sekä Saarijärvellä (Torikatu 5 a).

”Myymäläuudistusten tavoitteena on lisätä myymälöiden viihtyisyyttä ja selkeyttä sekä helpottaa asiakkaiden asiointia. Viime vuoden lopussa lähes puolet myymälöistä oli remontoitu Alkon uuteen ilmeeseen. Nyt on Karstulan myymälän vuoro uudistua,” kertoo palvelujohtaja Jari Hiekkataipale.

Myymäläuudistuksissa Alko panostaa myös neliötehokkuuteen.

”Karstulassa myymäläneliöt pienenevät hieman, uusi myymälä on kokonaispinta-alaltaan 95 neliötä. Koko Alkon valikoima on tasapuolisesti asiakkaidemme saatavilla verkkokaupastamme. Keski-Suomen alueella Alkon verkkokauppanoudot kasvoivat lähes 87 prosentilla viime vuonna. Myymäläkonseptissa huomioimmekin palveluidemme monikanavaisuuden.”

Uudistuneessa myymälässä 400 tuotetta

Tuotevalikoima Alkon myymälöissä vaihtelee paikallisen kysynnän, asiakkaiden toiveiden sekä myymälän koon mukaan. Karstulan myymälän valikoima koostuu uusittuna noin 400 tuotteesta: viinejä on 200, panimotuotteita 50 ja väkeviä 150.

”Seuraamme aktiivisesti trendejä ja asiakkaiden esittämiä toiveita, kun suunnittelemme myymälän valikoimaa. Asiakkaat voivat myös toivoa omaa lempijuomaansa Alkotoiveella, joka on saanut innostuneen vastaanoton,” palvelupäällikkö Antti Tasanen kertoo.

Asiakas valitsee aiempaa vastuullisemmin

Alkon asiakkaiden ostokäyttäytymisessä vastuullisten valintojen sekä raikkauden, keveyden ja hyvinvoinnin trendit ovat vahvistuneet.

”Ihmiset miettivät entistä useammin kulutustottumustensa vaikutuksia. Asiakkaita kiinnostavat myös tuotteiden alkuperä, ilmastovaikutukset ja eettisyys,” kertoo Tasanen.

Alkon tavoitteena on helpottaa asiakkaiden vastuullisempia valintoja. Juomien Vihreä valinta -merkintä kertoo juoman tuottajan sitoutumisesta ympäristötyöhön ja kestävään kehitykseen.

”Vihreän valinnan merkinnän saaneita tuotteita on Alkon valikoimasta jo noin kolmasosa, ja niiden osuutta kasvatamme määrätietoisesti edelleen. Vihreät litrat ovat myyneet tänä vuonna meillä Keski-Suomessa noin neljä prosenttia enemmän kuin viime vuonna.”

Lisätiedot:   

Itä-Suomen palvelujohtaja Jari Hiekkataipale, p. 040 524 4594, Jari.Hiekkataipale@alko.fi

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 366 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2020 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 57 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme